Szülés fogadott orvossal vagy ügyeletessel?
Ez sok mindentől függ szerintem.
Hányadik baba, van-e valamilyen "nehéz előtörténet".
Terhesgondozásra magán vagy választott orvoshoz jársz.
Választasz-e kórházat?
Sok esetben a választott szülésznő + ügyeletes doki is ok.
De itt tényleg aszerint kell mérlegelni, hogy milyenek a körülmények, és persze a lehetőségek...
Szerintem kórháza is válogatja...
Nekem fogadott szülésznőm volt, és nem rajta múlott, hogy a végén császárral lett meg kisfiam. A műtétet az ügyeletes doki végezte el, aki nagyszerű szakember, és hogy a tőlünk kapott 20ezernek köszönhető-e vagy sem, azt nem tudom, de többször bejött hozzám megnézni engem, rákérdezett a fogamzásgátlásra, a szoptatásra, hogy minden rendben van-e, ő szedte ki a varratokat, szóval teljesen elégedett voltam vele.
szia,
nekem volt választott orvosom, a terhesség vége felé gondolkodtam rajta, h kell-e egyáltalán. Aztán amikor eljött a szülés, egyértelmű lett a válasz: igen. Mivel a babám feje nem volt beékelődve (nagy baba)sokáig hezitáltak, h császár legyen-e vagy se. A fgadott orvosom minden információt megosztott velem, bevonta az ügyeletes orvost is (aki egyébként a kitolási szakasznál ott volt, és nyomta a pocakom), és így simán lement minden. Bár tényleg nehéz volt megszülni, örülök, h nem lett császár. Szerintem más már megcsászározott volna rég. Arról nem is beszélve, hogy a sebeimet rendszeresen ápolta a korházban. Végül pedig jó volt a tudat, h valaki foglalkozik velem. Nekem legközelebb is lesz orvosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!