Fogadott orvosom van. Szerintetek érdemes szülésznőt is fogadni? Első babás kismama
Én csak azt fogadok, ismerve a klinikánk szülőszobai gyakorlatát. :)
34 hetes km
Én is csak orvost fogadtam.Először az éjszakás szülésznő nézett rám néha,majd megjelent a nappalos és ő végig velem volt.Engem jobban megnyugtatott az,hogy olyan orvos van velem akit ismerek.
Ez mindenkinek egyéni döntés.
Szia!
Én az elsőnél dokit fogadtam csak, de annyira rendes volt a szülésznő, hogy túlórázott miattunk, hogy a másodiknál felfogadam őt is, sőt, ő volt a fontosabb!!!
A doki az uccsó másfél órára jött csak be, a szülésznő végig velünk volt.
Igazából szerintem a dokival többet találkozol a terhesség alatt, jobban megismered, így jobban tudsz a személyéről is dönteni. Szülésznőt viszont szerintem nem lehet ajánlás útján választani, hisz mindenkinek más kell (nálam a mézes-mázas szöveg és a bunkózás nem jön be, mindkettőt megkaptam az első szülés alatt, hiszen a vajúdásnál legalább 4 szülésznőt ismertem meg).
Gizivel, mert így hívják, mai napig jó kapcsolatot ápolunk, bármikor felhívhatom jótanácsért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!