Hányadik héten érdemes kismama fotózásra menni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 17:21
1/6 anonim válasza:
Ha magamból indulok ki, akkor a 30-34 héten.
Előtte nekem alig volt pocakom, viszont utána meg már nagyon nagy volt. Szóval nekem pocikerekedés szempontjából ekkor lett volna jó. Illetve ekkor még elég mozgékony voltam.
2/6 anonim válasza:
A barátnőm fotós, és nála voltam fotózkodni. A 33. hetet választottam, mert még nem voltam túl nagy akkor, de már nagyon formás volt a hasam ezen a héten.
3/6 anonim válasza:
Én is valamikor a 30-34.hét között mennék.
4/6 anonim válasza:
Én a harmadik trimeszter betöltése után megyek 28. 29. héten. Direkt nem akarom , hogy nagyon nagy legyen a pocim. Valaki meg azt szeretné, ha akkor fotóznák amikor már 9 hónapos. Ez egyéntől függ.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
mi holnap leszünk 34hetesek menzi szerint, de kicsit kisebb a baby uh szerint, amúgy nincs nagy pocim, ezért érdeklődőm, hogy vajon várjunk-e még, vagy lassan mehetünk.
Mert ugye pont ünnepek, utána meg ki tudja, mikor szülünk :D
2011. dec. 6. 22:02
6/6 anonim válasza:
Én múlthéten voltam (30. hét) Nem volt rossz, de azért mindig mondta a fotós, hogy egy picit nyomjam ki jobban a pocim. Tehát ebből kiindulva, olyan 32-34 hét talán ideálisabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!