Császárral szeretnék szülni, de nincs fogadott dokim. Az ügyeletessel ezt hogy lehetne lezsírozni?
Annyira szeretném tudni - illetve igazán nem izgat, de leírom - hogy miért pontozott le minden kis köcsög amiatt, hogy az aranyerem miatt császárral szültem? A proktológus szerint elvérezhettem volna sima szülés közben, ez annyira veszélyes tud lenni.... Nem én kértem a császárt, csak leírtam a kérdezőnek, hogy ilyen gondok miatt simán megcsászározhatnak bárkit
Gratulálok a sok baromnak, aki nem segít, csak lepontozgat. Biztos eseménytelen az életetek, azért ezzel szórakoztok. Hát, csak hajrá, ezt is lehet nyugodtan. :)
2x szültem hatalmas aranyérrel, ami hetekig fájt utána. Szülésznőnél. Soha, senki nem mondta, hogy ez gond lenne. Én vagyok a tudatlan vagy a szülésznő a felelőtlen? Illetve a gondozóorvos, aki nem említette, hogy ez gond lenne?????
Most várjuk a 3. babát és most kicsit elbizonytalanítottatok.
Javaslom, hogy keress fel egy proktológust, aki ehhez igazán ért. Nekem is Ő mondta, hogy komoly gondok lehetnek belőle, Ö ragaszkodott a császárhoz és ismétlem, én 42 éves voltam, nyilván ez sem mindegy.
A nőgyógyászom - aki osztályvezető főorvos egyébként - amint meglátta az proktológus zárójelentését, kiírt programozott császárra, jó egy héttel a várható időpont előtt, nehogy véletlenül is meginduljon a szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!