Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárral szeretnék szülni,...

Császárral szeretnék szülni, de nincs fogadott dokim. Az ügyeletessel ezt hogy lehetne lezsírozni?

Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 15:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%
Igen, csak én 42 évesen szültem, első gyereket, ezért minden tekintetben veszélyeztetett voltam.
2012. okt. 9. 18:47
 12/19 anonim ***** válasza:
Barátnőm nyáron szült 3 héttel kiírt időpont előtt, épp Szegeden voltak szülőknél, nem akart császáros szülést, de egy óra után úgy gondolta, nem fogja kibírni, könyörgött az orvosnak, hogy császározza meg, de az azt mondta, hogy addig nem, amíg orvosilag nem látja indokoltnak. (Pedig pénzzel is próbálkoztak)
2012. okt. 9. 22:17
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Annyira szeretném tudni - illetve igazán nem izgat, de leírom - hogy miért pontozott le minden kis köcsög amiatt, hogy az aranyerem miatt császárral szültem? A proktológus szerint elvérezhettem volna sima szülés közben, ez annyira veszélyes tud lenni.... Nem én kértem a császárt, csak leírtam a kérdezőnek, hogy ilyen gondok miatt simán megcsászározhatnak bárkit

Gratulálok a sok baromnak, aki nem segít, csak lepontozgat. Biztos eseménytelen az életetek, azért ezzel szórakoztok. Hát, csak hajrá, ezt is lehet nyugodtan. :)

2012. okt. 10. 08:20
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is le lettem pontozva....na és ha adtam borítékot? Fáj? Nagy hozzáértésről tanúskodik.... nem illeszkedett a kisfiam a szülőútba rendesen, ha ez 7-8 óra alatt nem történik meg, akkor nem is fog. Miért kellett volna szenvednünk még 15-20 órát? Így szép élmény maradt a szülés :) 3 hónapos kisfiú anyukája
2012. okt. 10. 09:55
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
8:20-asnak. Olvastam már tegnap is a hozzászólásokat, de írni nem akartam. Most már muszáj, mert az az anyuka, akinek aranyere volt, e miatt császározták, teljes mértékben igaza van! Nem játék ez. Sok tudatlan anyuka van ezen az oldalon, ne is foglalkozz velük, nem érdemes idegesíteni magad ezen.
2012. okt. 10. 10:13
 16/19 A kérdező kommentje:
Senkit nem pontoztam le.
2012. okt. 10. 17:20
 17/19 anonim ***** válasza:

2x szültem hatalmas aranyérrel, ami hetekig fájt utána. Szülésznőnél. Soha, senki nem mondta, hogy ez gond lenne. Én vagyok a tudatlan vagy a szülésznő a felelőtlen? Illetve a gondozóorvos, aki nem említette, hogy ez gond lenne?????

Most várjuk a 3. babát és most kicsit elbizonytalanítottatok.

2012. okt. 10. 18:33
 18/19 anonim ***** válasza:

Javaslom, hogy keress fel egy proktológust, aki ehhez igazán ért. Nekem is Ő mondta, hogy komoly gondok lehetnek belőle, Ö ragaszkodott a császárhoz és ismétlem, én 42 éves voltam, nyilván ez sem mindegy.

A nőgyógyászom - aki osztályvezető főorvos egyébként - amint meglátta az proktológus zárójelentését, kiírt programozott császárra, jó egy héttel a várható időpont előtt, nehogy véletlenül is meginduljon a szülés.

2012. okt. 10. 21:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Felkeresek egy proktológust akkor. Én 36 múltam.
2012. okt. 10. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!