Aki szüléshez csak szülésznőt fogadott, orvost nem, milyen tapasztalata volt?
jóóóóó
3 doki ugrált körülöttem h rendben legyek :-)
szülés után én voltam az egyetlen akinek bejöttek a dokik megkérdezni h hogy vagyok ....
a többihez csak vizitkor :-)
szal legközelebb sem lesz fogadott dokim ...
Nekem volt választott orvosom meg szülésznőm is, de a három szülésemből kettőnél az orvosom nem tudott jelen lenni, mert pont nyaralt (ezt előre tudtam is).
Ügyeletes orvos bekukkantott, de a szülésznő vezette le a szüléseket, tökéletesen.
Nagyon jó volt így. :) A doki csak burkot repesztett, semmi egyebet nem csinált. Ja, de: a végén odanyújtotta a szülésznőnek a tálat, amibe a burok került. :)
Mondjuk abban a kórházban ahol én szültem, általában amúgy is a szülésznők vezetik le a szülést, a dokik főleg repesztenek, vágnak, varrnak. Így, hogy fogadott szülésznőm volt, gyakorlatilag végig mellettem lehetett egy olyan személy, akiben megbízom, aki vidáman, magabiztosan segített mindenben, és a kórház lehetőségein belül maximálisan igyekezett kielégíteni a kívánságaimat, pl minél kevesebb beavatkozás, gátvédelem, köldökzsinórt ne vágják el azonnal, stbstb (az első szülésemnél őt kaptam ügyeletben, most a másodiknál már előre megbeszéltük, hogy újra együtt szülünk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!