Szolhat még Isten hozzánk álomban? Pld. Mutassa meg álmomban, hogy majd fiut, vagy leányt szülök e?
Vannak már olyan fejlett eszközök, hogy nagy bizonyossággal saját szemeddel is láthatod a monitorán..nem értem miért neked ehhez álom...furcsa kérdés..a halálod napja nem érdekel?:D
(ez szokott lenni a másik elvont kérdés, sokat unatkozhatsz..nyár van biztos azért...)
Kedves Kérdező!
Isten szólhat hozzád álmodban a Maga módján. Én egy kérdésen elmélkedtem, választ kerestem, majd este elaludtam, és álmomban láttam egy számot. Reggel, amikor felkeltem, megnéztem azt a számot a Zsoltárok könyvében, és a Zsoltárban benne volt a válasz. :)
A feleségem megálmodta hogy kislányunk fog születni még akkor amikor nem is tudtuk hogy várandós, kb. a születés előtt 10 hónappal. Korábban sose álmodott ilyesmit, vagy legalábbis nem mondta el.
Nekem sok más olyan álmom is volt amikről én azt gondolom hogy Istentől származott. De amikor kérdezni próbálok alvás előtt arra nem szokott jönni válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!