Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miert baj ha nem felek a...

Miert baj ha nem felek a szulestol?

Figyelt kérdés
39hkm vagyok mar nagyon varom h meglegyen a kicsim,mindenki kerdi h feleke a valaszom nem mert nem tudom h mitol kell elso baba a terhesegem allatt minden rendben volt sose fajt sehol nem volt semmi gond,gondolom h nem lessz leanyalom de most meg nem felek lehet majd mikor odakerulok akkor nem kizart h felni fogok de mar elegem van abbol h majdnem napi szinten avval idegesitenek h nem tudom h mivel jar,hogy mennyire faj stb egyszeruen kiboritnak evvel,szerintetek is retegnem kelene minden nap hogy mi lesz mennyire fog fajni???????
2012. okt. 18. 11:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez most ugye költői kérdés és te sem gondolod komolyan???Szerinted baj?

:/

2012. okt. 18. 11:30
 2/11 anonim ***** válasza:

eléggé barmok, hogy idegesítenek egy kismamát.

Szerintem félni nem fogsz, nem lesz rá időd, ha odakerülsz :)

A végén már annyira kényelmetlen hordani azt a hasat, hogy az ember inkább túl lenne már rajta....

2012. okt. 18. 11:43
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem baj, csak az emberek imádják ha a másiknak is rossz. Megnyugtatja őket,a saját bajuk kicsit kisebbnek tűnik ha másnak is van baja. Ha jobban magadba nézel,benned is van ilyen érzés. Legalábbis bennem van. Nem vagyok szemét,senkinek nem kívánok rosszat, de kicsit könnyebb ha nem csak nekem rossz. Hülyén hangzik,de szerintem így van.

Kicsit próbáld meg másként látni az embereket akik ilyet mondanak.

Egyébként meg én se féltem, szerintem nem is kell.Félni fölösleges,elkerülni úgysem lehet. :)

Tipp: Egyszerűen kérdezz vissza: Te féltél?

Jó szülést!

2012. okt. 18. 12:04
 4/11 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat es mindenkinek konnyu szulest kivanok
2012. okt. 18. 12:31
 5/11 Szandy89 ***** válasza:

Engem is folyton ezzel nyaggatnak,hogy félek e már???

És mikor azt mondom,hogy NEM,akkor csodálkoznak,hogy hogyhogy nem félek!!!???

Nekünk is első baba! Nem tudom mire számítsak! Azt tudom,hogy biztos,hogy nagyon fáj,de egyenlőre nem érdekel!Ha meg már ott tartunk valószínű nem lesz időm félni!!!

Csak szeretném ha már itt volna velünk de a mi kisfiúnk még nem hajlandó kijönni!!! :) 39+3 hkm

2012. okt. 18. 12:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Örülj neki, annál kevésbé fog fájni és annál könnyebben fogsz tágulni!

A félelem blokkol.

Amúgy én 34 hetes vagyok, néha rámtör a félelem, mivel nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, de általában inkább izgatottan várom, hogy végre átéljem.

Jó érzés tudni, hogy erre is képes vagyok.

2012. okt. 18. 14:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz azoktól akik ilyennel idegesítenek! Én rettegtem a szüléstől, de mikor odakerült a sor hogy akkor irány szülni, már nem volt félni időm. Ugyanis olyan gyorsan meglett a kislányom, hogy csak úgy peregtek az események. Este fél 10-kor elfolyt a magzatvíz, 23:05-kor már a kezemben tartottam a babámat! :)

Örülj hogy nem félsz!

Legalább olyan könnyű szülést Neked, mint az enyém volt! :)

2012. okt. 18. 14:36
 8/11 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a tanacsokat jol esnek
2012. okt. 18. 15:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Átérzem a problémád.Nekem is mindenki azt szajkózta hogy te nem félsz?! Mondtam nem félek hanem várom!Kíváncsi vagyok hogy milyen lesz,mert ilyet még nem csináltam :D
2012. okt. 18. 21:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Félni felesleges, csak gátolja a dolgokat. Én sem féltem. Fel voltam készülve, hogy piszkosul fáj, hát, kicsit nem jól gondoltam, hogy mennyire :) de túléltem, sőt, várom a következőt.

Könnyű, gyors szülést, és élvezetes babázást kívánok!

2012. okt. 18. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!