Miért csak negatív élményeket mesélnek a nők a szülésről?
Akkor még nem találkoztál vele:)
Érdekes én találkoztam olyan nőkkel, nem is eggyel, aki szép szülésről áradozott.
Mert ez a valóság.
És gondolom zért hozzáteszik, hogy mennyire csodálatos, amikor a baba kibújt.:)
Szia!
Tipikus magyar mentalitás, sajnos:-( Csak a rosszat vesszük észre és szeretünk panaszkodni! Ne törődj vele, remélem te pozitív beállítottságú vagy és szép élményként fogsz visszagondolni a szülésedre! Nagyon sok szép pillanat van benne! Nekem hosszú és fájdalmas de csodás szülésem volt, nagyon boldog voltam hogy a férjem ott van mellettem, mikor a közös gyermekünk megszületik, jó volt mikor a babát a mellkasomra tették, mikor édesen prüszkölt, kíváncsian szemlélődött, a férjem büszkeségét látni, gyönyörű pillanatok ezek, ilyenkor már az ember elfelejti hogy előtte mennyit szenvedett:-)
azért maga a SZÜLÉS,az nem egy leányálom.valakinek jobban,valakinek kevésbé-de fáj..!
a kellemes része amiről itt írtak,az már a baba előbújása után jön.
Majd ha részed lesz benne,akkor fogod igazán megérteni
Köszönöm a válaszokat, különösen a pozitív élményeket. Mi is rajta vagyunk a témán, ezért is fogalmazódott meg bennem a kérdés.
Alapjában véve inkább pozitív beállítottságú ember vagyok, de könnyen ki lehet zökkenteni, ha valamit sokszor hallok. Nem ringatom magam álomvilágban, tudom hogy nem piskóta megszülni egy gyereket. Mi már évek óta próbálkozunk, lassan bármit bevállalnék.
Viszont abban szerintem igazam van, hogy az előtte álló nőket halálra tudják rémíteni ezek a történetek.
Kedves Kérdező, olvasgass ezeken az oldalakon és sok szép szülésélménnyel fogsz találkozni:).
Az sajnos nagyon igaz, hogy sokkal kevesebb nőnek adódik meg a szép szülés élménye, mint ahányan megérdemelnék. Mert minden nő megérdemli. Sajnos nehéz olyan történetre találni, ahol nem történt felesleges beavatkozás, ezekből adódó komplikáció, ahol nem nincs szó a kórházi nem éppen kielégítő bánásmódról(természetesen tisztelet a kivételnek!) és így tovább.
Kedves 9:51-es!
Annyira jól esett ezt olvasni! Köszönöm neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!