Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Írnátok pozitív-negatív...

Írnátok pozitív-negatív élményeket alsós tanítóitokról?

Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 13:37
 1/9 anonim ***** válasza:
A mienk rettegésbe tartotta az osztályt,engem egyszer felemelt a pajeszomnál fogva ostálytársamnak olyat bevágott hogy mindkét orrábol fojt a vér,az elöttünk lévő ostályában pedig egy gyereknek felhasitotta a gyürüjével az egész arcát úgy hogy egy nagy heg lett rajta végig,de sose rugták ki,mert az iogazgatoval joban volt.Ja és volt hogy ráküldte egy gyerekre az egész osztályt h verjük meg,mert valakit leköpött asszem az az egy gyerek.Ja és még annyi hogy az osztálybol senki se lett emiatt jo tanulo,mert tényleg alsot rettegésbe tölröttük el és a matekon(ezt tanitotta föleg)nagyon meglátszodott.
2011. márc. 22. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Alsóban volt a napközis "tanítónő" egy állat ( idézőjelben írtam, mert az olyat nem tartom pedagógusnak). Szokása volt ócsárolni a másik tanítónőnket, aki pedig egy tündéri, igazi pedagógus volt, szerette is minden szülő és gyerek.

Ez a nő minősíthetetlen hangnemben beszélt velünk, folyamatosan fikázta a munkánkat. 1 évig volt a suliban, utána el is küldték.

2011. márc. 22. 13:44
 3/9 A kérdező kommentje:

Pozitív??

:))

2011. márc. 22. 13:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Az én első tanítónőm nagyon aranyos volt, csak sajnos amikor 3.-os voltam, meghalt. Akit utána kaptunk új tanítónőt, őt is szerettük, de az előzőt sokkal jobban szerette mindenki.
2011. márc. 22. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:
én 1.-től 4-ig összes tanítómat szerettem,mind kedves volt és tanítani is tudott,de fegyelem is megvolt. Szóval olyan igazi pedagógusokhoz volt szerencsém :D igaz egyik később sikkasztás miatt börtönbe került, viszont tanárnak jó volt,nagyon szerettük.
2011. márc. 22. 14:00
 6/9 anonim ***** válasza:

13.44 vagyok.

A másik tanítónőnkről, az osztályfőnökünkről csak pozitívat tudok mondani. Minden gyerek szerette és ő is egyformán szeretett mindenkit, nagyon jó tanár volt. Amikor elbúcsúztatott minket 4. végén, nagyon sírt és egy csomó jó tanácsot adott nekünk. Örülök, hogy ő volt az első pedagógus, akivel összehozott a sors.

2011. márc. 22. 14:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Általános iskola 3. osztályában a tanítónénink volt a matektanárunk is. Én nem tudtam válaszolni a kérdésére, mert nem értettem az anyagot, erre ő beverte a fejemet a padba. Azóta nem egyenes az orrom. (Anyámnak hasonló reakciói voltak a dolgaimra. Egyszerűbb volt ordibálni és ütni, mint elmagyarázni a dolgokat).

Ennél a tanárnőnél mindig előnyt élveztek a gazdag gyerekek, nekik minden el volt nézve, az ő dolgozataik mindig jobban sikerültek. (Otthon meg ment az én káromra a műsor, hogy "Bezzeg mások...!")

Szintén ált. suli 4.-ben új ofőt kaptunk. Éva néninek hívták, és egy földre szállt angyal volt. Sosem kivételezett senkivel, igazságos és emberséges volt. Soha többet nem volt olyan jó tanárom, mint amilyen ő volt.

20/L

2011. máj. 7. 01:29
 8/9 anonim válasza:
Az egyik kedves volt a másik meg elég szemét. Mondjuk egyik sem érzett rá igazán, hogy hogyan kellene engem kordában tartani, ezért mindig is hibáztatom őket. Mindig is nagyon ártatlan gyerek voltam, de általánosból úgy jöttem el, mint valami gonosz ember. Nem tudtak megfelelő pedagógiai módszert alkalmazni a nevelésemre, így csak bekerültem egy körbe amiből nem lehetett kitörnöm 6 évig. A gonosz húzgálta a fülemet, szóltam apának, ő számon kérte rajta aztán az a nő mindig mondogatta, hogy majd "behívhatod az apukádat" az egész osztály előtt, hogy én érezzem szarul magamat. Ha mostani fejjel járnék általánosba, úgy megkapnák tőlem a magukét. De ami múlt, az múlt.
2011. máj. 7. 23:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Engem az első osztályos ofőm vissza akart küldeni az oviba, karácsonykor viszont már pitizett, hogy én szavaljak vagy mondjak valamit az ünnepségen, mert egyedül én tudtam folyékonyan olvasni és írni.

Ő maradt körülbelül 4.-ig. Utána 5-6-7 egy tündéri osztályfőnököt kaptunk, akit nagyon szerettem - csak sajnos jött hozzánk két új lány, kialakult egy négyes fogat, volt köztük egy szőke lány, akit jobban szeretett mint engem. Ezt egyszer meg is mondta nekem, mikor valami miatt összebalhéztam azzal a csajjal. 8. éven pedig szintén egy tündéri, helyes pasit kaptunk, aki jól magyarázta a matekot, szeretett minket, a fiúkkal sokat focizott.

Egy neves általános iskolába jártam, a Bársony Jánosba, arról volt híres, hogy a tanárokat szeretik a diákok. Órákat tudnék neked mesélni azokról az évekről.

2011. máj. 8. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!