Miért csinálnak sokan még a nem várt mensi előtt tesztet? értem hogy nagyon akarnak babát, de így csak negatív élményeket gyűjtenek, mivel lehet hogy terhesek, csak még nem mutatja ki a teszt, nem? és nem rosszindulatból tettem fel a kérdést
jó értem, hogy van már hiper szuper érzékeny teszt is.
de az elmaradt mensi után már biztosabb a teszt.
Mert minél előbb szeretnék tudni.
Persze ennek van egy alsó határa, és az az ovu utáni 12-13. nap, ami előtt nem érdemes.
Engem főleg az szokott idegesíteni, amikor "másfél hét múlvára nem várók, mik a tüneteitek?" és "egy hét múlvára nem várom, reménykedhetek még?" meg "tegnap óta émelygek, két hét múlvára nem várom, lehetek terhes?" típusú kérdések jönnek...
Nekem fogantatás után 10 nappal az 50-es teszt már pozitív volt. Garantáltan tudtam a napot, ebben nem volt tévedés.
Én is volt hogy a 22 sikertelen ciklus alatt korábban teszteltem, izgatott voltam, hogy vajon sikerült-e vagy sem, nem tudom mi olyan nehezen érthető ezen.
Azzal viszont egyetértek, hogy hülyeség ilyenkor másoktól kérdezgetni, hogy terhes lehetek-e még, van-e még remény, ezek tényleg értelmetlen kérdések és mindig-mindig ugyanaz a válasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!