Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért van az az érzésem, h...

Miért van az az érzésem, h minden 2-3. kérdés az alternatív szülésre irányul?

Figyelt kérdés

Írok kérdéseket: "Ki szült már így ?" "Ismertek-e iylen kórházat, ahol lehet szülni így ?" vagy "Van olyan kórház, ami megfelel az alábbiaknak?"

De még sorolhatnám 100+1 kérdés ebben a tmakörben. Legtöbbször a "szentimre" a befutó, de írnak más kórházakat is. (DE miért kell 862-szerre is megkérdezni??

)

2012. okt. 12. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

Mert ez egy olyan oldal, ahol bármit megkérdezhetsz.

Ha beírnád a fogzást, akkor kijönne kapásból 500 oldal...

Ugord át a kérdéseket vagy a kategóriát.

2012. okt. 12. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak ebből a típusú kérdésből van sok, de az mindig "szomorú", amikor nem keresnek rá bármilyen kérdéskiírás előtt, volt-e már ugyanolyan.
2012. okt. 12. 14:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de te is átugorhattad volna..... :S
2012. okt. 12. 14:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is megkérdezném,

-mert ahol az első babámat szültem, borzasztó tapasztalataim vannak, rossz élményekkel jöttem haza, annak ellenére, hogy kisfiam született, ami a legcsodálatosabb dolog ugyebár. De abban a kórházban az ellenkezőjét sikerült elérniük.

-most már ezek után vannak "elképzeléseim" de még nem kérdezem meg, mert nem tervezünk egyenlőre kistesót.

2012. okt. 12. 14:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Kedves 3.! csak jótannacs: még a keresővel se fáradj, menj be ide, a szülés kategóriába és olvasgass pár kérdést, és akkor látni fogod, nem a levegőbe "beszélek"....!
2012. okt. 12. 14:06
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Ne nyávogj, ha nem tudsz értelmeset kérdezni, ne kötözködj! Mindenki azt kérdez, amire választ szeretne kapni. Egyáltalán nem kötelező itt a részvétel, minek idegeskedsz?!
2012. okt. 12. 20:07
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem minden masodik kerdes arra iranyul hogy vajon terhes e az illeto...
2012. okt. 13. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!