Melyik a legalternatívabb kórház?
Budapesten gondolod?
A Szent Imrét annak mondják,személyes tapasztalatom nincs,mert nem találtam ott szimpatikus dokit.
A Szent István is elvileg az,gyakorlatban(barátnőm,kolléganőm példáját látva) nem igazán az.
Én a Margitban szültem,ott nem esett sem az orvosnak,sem a szülésznők lehajolnia(én a bordásfalba csimpaszkodva szültem),békén hagytak,próbáltak láthatatlanok lenni.Gátvédelem volt,burokrepesztés,oxitocin nem.
ha van még pár heted, megmondom milyen a szent imre :D
az elsőt nem ott szültem, 10 éve. akkor még nem volt divat a gátvédelem, stb. kizárólag ágyon lehetett szülni, burokrepesztéssel, metszéssel, katéterrel szültem
én is megírom majd, én most a 32. hétben vagyok.
egyébként szent imre nagyon az, a szülésznők szinte kivétel nélkül "alterosok", pár emberrel már beszéltem akik ott szültek és mindenki ezt erősítette meg.
Hát szerintem ezt orvosa is válogatja!
A fiam a Sote II.-n született, egy remek orvosnál, sajnos császárral, de végig természetesre készültünk és a dokim is és a szülésznőm is támogatott mindent. Vihettem zenét, amit én szeretek, a doki mondta előzőleg, hogy csak akkor vág ha muszáj, és úgy szülök ahogy kényelmes, ha nekem úgy tetszik guggolva is. És adottak voltak a tárgyi feltételek is, kád bordásfal, vihettem volna a saját labdámat. A többi kismamája is mondta, hogy tényleg ilyen. Szóval lehet inkább orvost kell keresni nem intézményt, mert lehetnek bármilyen feltételek egy kórházban ha a doki rád parancsol, hogy feküdj hanyatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!