Szult valaki a Szent Imre korhaz alternati ("ikeas") szuloszobajan?
Milyen arakkal kell szamolni ez esetben?
Meselnetek rola, hogy miert dontottetek ugy hogy ezt valasztjatok, megerte-e, stb?
Ezekre a kerdesekre nem nagyon talalok valaszt sehol, foleg az arakra vonatkozoan....
Az nagyon nagy hülyeseg, ha potyognak a csempek az sem erdekel.En pl Ausztiaban szültem(volna mert csäszär lett a vege), Grazban, ultramodern szülöszobäban, ultramodern körülmenyek es iszonyat kedves szülesznök között.Räadäsul a föorvos-professzor is nagyon rendes volt, Ö csinälta a csäszärmetszesemet.En delelött tiz oratol este fel kilencig a szülöszobäban voltam es nagyon megnyugtato volt, hogy higienikus, modern helyen vagyok, a szülöägy hatalmas volt, rädiot hallgathattam, volt sajät fürdöszobäm, wc-m a szülöszobäban.Na mindegy, evvel csak annyit akartam mondani, hogy ha kenyelmes helyen vagy, jobban erzed magad, jobban tudsz koncenträlni, eröt gyüjteni.
A te kerdesedre pedig: ha üres, akkor szülhetsz ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!