Mi a véleményetek Dr. Barna Péterről és a Szent Imre Kórházról?
Nem természetesség párti, ennyit biztosan tudok róla. Epidurálra, gátmetszésre, ilyenekre számíthatsz vele.
Én csak az ügyeletben találkoztam vele ott szülések után, nekem nem ő az orvosom, szóval többet nem tudok.
Szent Imre kh:
- tiszta,
- ha fogadsz orvost, szülésznőt, akkor foglalkoznak is veled
- "szopatás pártiak", de nincsenek felkészülve a problémás esetekre
- csecsemősök leterheltek (némelyik kedves, némelyik kifejezetten bunkó. mint gondolom mindenhol máshol :()
- természetes szülés pártiak, de nem mindenáron
Összességében: Biztos van rosszabb is, de nekem az ott töltött napok inkább negatív, mint pozitív élményként maradtak meg
Nem ismerem az általad említett orvost. Akit viszont nem ajánlok: Nyulasi (Gábor?) és nem jut eszembe a másik doki neve... hülyeséget meg nem akarok írni. Ők mindketten, fiatalabbak. Általánosan talán az a tapasztalat, hogy az idősebbek rendesek, szimpatikusak, jó szakemberek. A fiatalabbak meg... nem tudom... elszállnak attól, hogy azt mondhatják magukról, hogy a Szent Imrében dolgoznak? De némelyiknek elég nagy arca van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!