Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek Dr. Barna...

Sucuj kérdése:

Mi a véleményetek Dr. Barna Péterről és a Szent Imre Kórházról?

Figyelt kérdés
31 hetes vagyok és az elejétől hozzá járok, eddig nagyon szimpatikus, de most olvastam itt róla rosszat (nem szólt a kismamának, hogy nem lesz akkor,amikorra kivan írva az apukája (Dr. Barna István) meg hogy úgy fogalmazzak nagyon nem volt kedves.)
2012. jan. 30. 11:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem természetesség párti, ennyit biztosan tudok róla. Epidurálra, gátmetszésre, ilyenekre számíthatsz vele.

Én csak az ügyeletben találkoztam vele ott szülések után, nekem nem ő az orvosom, szóval többet nem tudok.

2012. jan. 30. 11:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Szent Imre kh:

- tiszta,

- ha fogadsz orvost, szülésznőt, akkor foglalkoznak is veled

- "szopatás pártiak", de nincsenek felkészülve a problémás esetekre

- csecsemősök leterheltek (némelyik kedves, némelyik kifejezetten bunkó. mint gondolom mindenhol máshol :()

- természetes szülés pártiak, de nem mindenáron

Összességében: Biztos van rosszabb is, de nekem az ott töltött napok inkább negatív, mint pozitív élményként maradtak meg

Nem ismerem az általad említett orvost. Akit viszont nem ajánlok: Nyulasi (Gábor?) és nem jut eszembe a másik doki neve... hülyeséget meg nem akarok írni. Ők mindketten, fiatalabbak. Általánosan talán az a tapasztalat, hogy az idősebbek rendesek, szimpatikusak, jó szakemberek. A fiatalabbak meg... nem tudom... elszállnak attól, hogy azt mondhatják magukról, hogy a Szent Imrében dolgoznak? De némelyiknek elég nagy arca van

2012. jan. 30. 14:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. az én dokim is fiatal, de egyenlőre megvagyok vele elégedve és maradok nála, ha esetleg nem lesz szimpatikus akkor legközelebbre mást. még egyszer köszi!!
2012. febr. 6. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!