Mi a véleményetek a Győri kórházról?
Lehet szülésznőt fogadni? Milyenek a dokik? Milyen a felszeretség?
Ha szültél már ott, elmesélnéd?
Lehet szülésznőt fogadni. A dokikkal nekem nem volt semmi gondom, bár fogadott orvosom volt, de hallottam már minden féle véleményt. Az biztos, hogy mint szerintem mindenhol jobban figyelnek rád, ha van fogadott orvosod/szülésznőd. Felszereltség szerintem jó, bár nincs összehasonlítási alapom. Én voltam szülésfelkészítőn, ahol volt szülőszoba látogatás is.
A kislányom 2010.11.12-én született Győrben. 41. héten az uh kimutatta, hogy kevés a magzatvíz ezért indították. Rosszul reagált úgyhogy császár lett a vége. Korrektek voltak és gyorsan cselekedtek. Mikor belekakilt a vízbe a kislányom rögtön burkot repesztettek (kicsit megijedtem, mert csak utána mondták, hogy miért kellett). Végig volt mellettem egy szülésznő, ... Gyöngyi. Sajna nem emlékszem a családnevére de egy tünemény volt. Mindig elmondta, hogy mit csinál, mit figyel a monitoron, hogyan reagál a babám...stb.
Szóval alapjáraton én elégedett vagyok. Egyetlen negatívum talán az osztályos csecsemős nővérek (tisztelet a 2 kivételnek) akik mindenért lecsesztek, semmit nem mondta vagy segítettek. Meg az is furán jött ki, hogy a szülés utáni napon, a délelőtti látogatási időben vitték vizsgálni a babákat, amikor jött apa és a dédi, de mikor látták, hogy várjuk a kicsit, akkor legalább siettek. Egy csomó alapvető dolgot a szobatársamtól tudok, ő segített. A szülésznők az osztályon is korrektek, kedvesek, segítőkészek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!