Győri kórházról tapasztalatok, vélemények? Kinél szülnétek/szültetek? Fogadott orvosotok volt/van? Mennyi volt a tarifa? Nővérkék, szülésznők, csecsemősök milyenek?
Én még csak a 9.hétben járok,komáromi vagyok.
Jelenleg ide járok dokihoz magánrendelésre,de ő sajnos nyugdíjba vonul és már nem vállal szülést jövőre.
És a komáromi kórház szülészetének a sorsa is kérdéses,így már előre érdeklődöm,mert a dokim mondta,hogy nagy valószínűséggel megszűnik a komáromi,így Győrbe,vagy Tatabányán kell majd szülnöm!Jelenleg inkább Győrt választanám,mint Tatabányát.
Szurkolok Neked a pozi teszthez!
kereső: Győr
már néhányszor írtam oda május óta. De addig is annyit, hogy nálam mindenki nagyon rendes volt, semmi panasz rájuk.
Győrbe szültem(Győr mellett lakom)
Fogadott dokim Dr.Háromszéki József volt aki elfeljtett szólni hogy nem lesz itthon.
Kicist röviden leírom végig hozzá jártam és 40+2 naposan bekerültem hasmenés hányással a kórházba ahol bent fogott 2 napig.Pénteki nap haza engedett hogy semmi jele a szülésnek(40+5 napos voltam)vasárnap nst-megint.Na én még aznap este (pénteken)bekerültem mentővel mert majdnem itthon megszültem(hirtelen 2 perces fájásaim lettek)akkor közölték velem hogy a dokim Balcsin vana hétvégén....na puff!Így az ügyeletes Dr.hillier Balázsnál szültem aki nagyon ügyetlen volt.Elrontotta belső varrataimat úgy kellett szólni a főórvosnak hogy hozzon rendbe.a ő nevét már nem tudom)MAga a kórház normális nővérek,szülésznő(azt nem fogadtam)nagyon rendesek,segítőkészek voltak.Csecsemősnővéreknél fiatalhoz ne menj mert bunkók egytől egyig!!!De van két idősebb ők szívüket-lelküket a kismamáknak adják.
De most voltam it novemberbe a faluba rákszűrésen és a Titanilla(ő az egyetlen női doki GYőrbe Kórház honlapján fent van)ő igen szimpatikus volt.Megfogadtam most ha egyszer még lesz babám csak hozzá megyek annyira kedves volt.Ő a terhesgondozóba is rendel mint SZTK-an mint magánrendelésen.Nekem volt egy kis gyulladásom amivel vissze kell majd hozzá mennem,de nem félek,nem tartok mert szimpatikus volt.Nektek van már dokitok???Nagyon sokat ajánlottak nekem de megmondom őszintén a Háromszéki mellett is azért döntöttem mert párom unokatesója előttem 3 hónappal esett teherbe és ő hozzá járt ő ajánlotta.Én sem ismertem semmi nőgyógyászt mert terhességem előtt költöztem el ide:))Sok sikert és boldog babavárást kívánok nektek.
Én két gyereket szültem a győri kórházban, Dr Dúcz Renénél aki főorvos, én nagyon szeretem mert nem lihegi túl a terhességet és a szülést, nem traktál mindenfélével amire lehet hogy semmi szükség sem lenne, és ő nem egy császárpárti csak akkor ha muszáj.
Nekem a dokikkal nem volt bajom mondjuk nekem pont bent volt aznap a doki mikor szültem tehát ő volt velem. A szülésznők tényleg mind aranyosak, a csecsemősők tényleg elég bunkók. Amúgy én a másodiknál igénybe vettem a vip szobát jó drága(10000 Ft/nap, de bármikor átkérheted magad sima szobába) de ég és föld a különbség. A saját wc és zuhany aranyat ért. Az első fiamat mikor szültem ez a lehetőség még nem volt, és a zuhanyzók akkori állapota siralmas volt most nem tudom milyen, ja és wc is csak egy db működött egy csomó alul vérző kismamára. A Hilier Balázsról nekem is megvan a véleményem, ő állapította meg a terhességem az elsőnél, és tök természetesnek vette hogy elvetetem, mert csak 23 éves voltam. A Titanillánál én egyszer egy véletlen kapcsán kerültem tényleg nagyon aranyos volt, de én úgy tudom ő szülést nem vállal csak a terhesgondozást,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!