Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A miskolci megyeiröl véleménye...

A miskolci megyeiröl vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 22:11
1 2
 1/11 chococa_aath ***** válasza:
30%
hello, én ott fogok szülni mert a dokim ottvan.. de egyébként nem a legjobb kórház.. ha nincs fogadott dokid akkor semmire nem mész vele úgy bánnak veled mint a kutyával.. engem beküldött 24hetesen a dokim kivizsgálásra teljesen jó szobatársakat kaptam meg minden ... de a baki ott van hogy rá egy hétre vissza is kellet mennem mert elkaptam egy csúnya fertőzést pedig vittem magammal fertőtlenitő spryt meg ilyen dolgogat de hát még is.. aztán gondoskodott a dokim hogy több ilyen ne forduljon elő.. fel vitt az 1.emeltre ahol a picik vannak mert hogy ott tisztaság van.. oké aláirom nem kaptam el semmit.. de a az hogy tanulók jönnek oda és osztják az észt.. teljesen felháboritónak tarom.. kezdődött ott hogy jött hogy beadja az injekciót kérdeztem hogy mi az és hogy mire jó.. ő erre nem tudja.. hát mondtam neki h ne haragudjon de nekem nem adja be.. meg kerestem a dokim és ő elmagyarázta hogy azt adassam be mert hogy ha még is idő előtt megszülök akkor ne h valami gondd legyen.. beadattam de rendes nővérrel..pont aznap voltam vérvételen mikor bekerültem és erre jöttek este h leveszik ugyanaz.. de nem tudtak honann mert min a két kezeből vettek és már annyira csúnya volt a vénám.. de a tanuló sápítozik hogy de őő meg szúrja hát ha.. mondtam hogy nem mert jönnek be látogatni és szólok hogy kérjék ki a labor eredményem .. jóó utánaa még is csak megszúrtak a nagyokosok de rájöttek h még sem jön semmi.. na mindegy.. aztán mikor elolvasták hogy az orvosom teljesen másképp bántak velem.. bocsi a regényért :)
2011. nov. 28. 22:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is ott fogok szülni, mert ott van a dokim! De eddig semmi jó tapasztalatom nem volt ott. Pedig van doki, de velem az uh.-n még is úgy bántak, mint egy kutyával, pedig egyébként is veszélyeztetett terhes vagyok, a második babámért küszködök és az első előtt jó pár babát elvesztettünk! a múltkor is azt mondták baja van a babánknak várjak genetikus orvosra, egy fél napot paráztam rajta, mire kiderült semmi baja, szerencsére! Ha nem lenne ott az orvosom, akinek első lányunk is köszönhetjük és akiben maximálisan megbízom, már régen nem járnék oda! Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett! Minden jót kívánok neked:)!
2011. nov. 28. 22:46
 3/11 chococa_aath ***** válasza:
igen ebben teljesen igazad van.. hát mikor bekerültem én nekem is mennem kellet uh.ra és 3órát vártam..:S én is veszélyeztetett vagyok.. megkérdezhetem neked ki az orvosod? meg hány hetes vagy? elnézést ha tolakodó vagyok vagy vmi
2011. nov. 28. 22:55
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Nem lettem nyugodtabb, mindenki csak rosszakat mond elég ilyesztő!Nincsen fogadott dokim, szerintetek, ha ott fizetek milyen ellátásban lesz részem?
2011. nov. 28. 23:11
 5/11 chococa_aath ***** válasza:
hát szerintem akk sokkal jobba.. minden hol a pénz beszél.. ott meg főleg..
2011. nov. 29. 10:10
 6/11 anonim válasza:

Szia!

Hát én ott szültem én azért nem írok ennyire negatívan mint az előttem szólók. Én az első fiammal betöltött 40 hetesen kezdtem a földszinten, majd estére beindult a szülés, és másnap délelőtt a 2. emeletre vittek (a nőgyógyászati betegek közé) mondtam de a gyerekemet mikor láthatom? Mondták ha majd lemegyek az elsőre, na én ott kezdtem el telefonálni, és láss csodát a főnővér kisért le az elsőre egy két ágyas szobába (bár mondták hogy csak itt van hely a hosszú folyosón, ahol nem épp idén barcultak vannak),de engem ez nem érdekelt, a szobatársam normális volt, és átjártam a másik folyosóra zuhanyozni. A nővérekről megoszlik a véleményem, de én úgy voltam vele azt a 4 napot kikell bírni otthon minden más lesz. A csecsemős nővéreket is nyaggattam, ha kérdésem volt én nem haboztam feltenni. Velem nagyon rendesek voltak. Volt fogadott dokim, de mikor beindult a szülés én nem kértem hogy hívják, az ügyeletes is nagyon szimpi volt, de behívták. A szülésznők is rendesek voltak. De még bent voltam 4 napig addig nem volt a dokim épp Miskolcon, igy nem is látogatott...majd csak 5 nap engedett el, mikor megérkezett. Én nem kaptam el semmit, elég szockós belülről mivel akkor még nem volt felújítva, de a funkcióját betölti. Most várjuk a tesót, ugyanannál a dokinál, és remélhetőleg ugyanott, szóval másodjára is Megyei... nekem jó lesz.

2011. nov. 30. 13:17
 7/11 chococa_aath ***** válasza:

hát én sem azt mondtam hogy nekem nem jóó..

csak neekem ezek a tapasztalataim vannak...

2011. nov. 30. 21:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!nincs fogadott dokim,de remélem jól bànnak majd a babámmal nekem csak ez a fontos és ne legyen gond a szülésnél.azon gondolkodom lehet jobb lenne ha a szülésznőnek fizetnék?
2011. dec. 1. 22:35
 9/11 anonim ***** válasza:

gyulolom azt a helyet,en meg soha senkitol nem hallottam jot rola!!!!!

Nekem eszembe sem jutott oda menni,csak a semmelweisbe!!!!

Ott szultem,meg fel sem volt akkor ujitva,de az maga a csoda.minden tokeletes volt!!!!!ott szulsz ahol akarsz,en a helyedben nem mennek a megyeibe.ja es nem volt fogadott dokim,aki ugyelt az volt,de utana minden nap jott a szulesznovel egyutt megnezni h mi ujsag.es egy forintot nem adtam mert nem tudtam....

2011. dec. 12. 11:18
 10/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én oda tartozok mivel tiszaújvárosi vagyok és ha jól vagyok informálva, ha nincsen dokim a akkor nem vesznek fel a szemelveiszbe, hanem automatikusan átvisznek a megyeibe!sajnos:-( de ha valaki másképp tudja írjon!
2011. dec. 12. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!