A Szent Imre kórházban szülés után egy szobában van az anya és a baba?
igen, babával lehetsz folyton. de ha szükséges (pl.zuhanyozni mész, vagy ki, a látogatókhoz), akkor érdemes betolni a nővérkékhez.
mikorra vagy kiírva?
(én bő 1 hónap múlva megyek a 2.babámmal!)
akkor jó babavárást!
szerintem nagyon jó a Szt.Imre szülészete! viszont a csecsemősnővérektől ne sokra számíts. pl.szoptatásban segíteni kérd emg a szülésznőt, vagy ligásokat (www.lll.hu).
Szia!
Én is első babával megyek majd a Szent Imrébe, állítólag választható a rooming-in rendszer (vagyis hogy együtt vagy a babával), de ha nem akarod ott is működik szerintem a régi rendszer is hogy 3 óránként hozzák ki. Mondjuk ezt nekem még a legtöbb védőnő se ajánlotta, mert ki tudja hogy bánnak közben a babával (még ha jól is akkor is adnak neki pótlást, cukros vizet vagy tápszert, ami bezavarhat a szoptatásban és nem kérik hozzá az engedélyedet). Amúgy én több embertől hallottam már, hogy jól volt szülés után így el sem vitték a babát, már vele együtt ment a szobájába, mert így kérte.
Énis izgulok már nagyon, nem tudom hogy bírom majd, de ha lesz erőm, akkor nem adom be a csecsemősöknek a gyerekemet az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!