Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szent István, Szent Imre,...

Szent István, Szent Imre, esetleg Róbert Károly magánklinika?

Figyelt kérdés
Császármetszés utáni természetes szülést szeretnék. Melyik kórház erre a legnyitottabb, illetve hol a legemberségesebbek?
2012. jan. 17. 14:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia,

Én a Róbert Klinikát tudom Neked ajánlani.Kétszer szültem ott először császárral,utána simán.Az orvosom Nega Doktornő volt,aki egy tündér,nagyon kedves,aranyos,alapos,nagy szaktudású.Először az ő gyors döntésének köszönhető,hogy nem lett gond,úgyanis a kisfiamra teljesen rátekeredett a köldökzsínor,így sürgősségi császár kellett.A seben amúgy alig látszik,nagyon szép lett:)Másodjára támogatott ő is a sima szülésben,valamint,a szülésznőm Zachár Erika is,aki nagyon tapasztalt ilyen téren.

Ha lesz harmadik babánk(remélem:)),biztosan ott,velük szeretnék szülni:)

[link]

[link]

Szent Istvánról jókat hallottam,nekünk nagyon messze lett volna,illetve ragaszkodtam a Doktornőhöz:)Szent Imrét nem ismerem.

2012. jan. 17. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyik kórházat se ismerem,mert én a Kútvölgyibe szültem mind a 4 gyerekemet.De,mint az előttem válaszoló írta Zachár Erikát(Kútvölgyibe dolgozott),rettenetesen jó szülésznő.Szerntem az egyik legjobb!Így ha a Róbertbe mész válaszd őt,mert nem fogod megbánni.
2012. jan. 18. 09:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok:)

Én is néztem a Kútvölgyit,nagyon szép is a kórház,de nem igazán természetes szülés pártiak.Legtöbb doki rutinból vágja a gátat,nincsen kád,ragaszkodnak az ágyon való szüléshez,és a császár utáni szülést se engedték volna.Zachár Erika azt mondta,hogy ő főleg emiatt jött el onnan...

De Hála Istennek mindennek az ellenkezője van a Róbertben,ott maximálisan támogatnak:)

2012. jan. 18. 12:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is néztem a Róbertet, nagyon szimpatikus is, csakhát ugye az anyagiak...
2012. jan. 18. 14:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát nem egyszerű,az anyagi része a babvállalásnak az biztos,én úgy néztem,hogy a magán terhesgondozásért+szülésért+szülésznőért+esetleg alapítványi szobáért,amit kifizetnénk majdnem annyi,mint a Róbertben számlával,normálisan.Ráadásul az "állami kórházakban" az ügyeletes ugyanúgy bunkók,a csecsemősök szintén,itt meg az összes dolgozó nagyon sok mindent elkövetett értünk:)Így egy részét eü.pénztári számlával kifizetettük,illetve szerencsénk is volt,mert rengeteg babaruhát kaptunk,párom imád barkácsolni,így ilyesmire nagyon nem kellett költenünk.
2012. jan. 18. 17:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Én az Imrében szültem 2x és kb 3-4hét mulva 3x-ra is ott fogok. Szerintem jó volt- bár én kétszer simán szültem, nem tudom, hogy konkrétan erre ki tudna neked válaszolni- szerintem ottani dokit vagy szülésznőt kellene kérdezni.

Mindenesetre a kórház és a szülészet nagyon jó volt- a szülés nekem nagyon szép emlék mindkétszer- szóval én ajálnom neked az Imrét is! Vannak ott is nagyon aranyos kedves segítőkész szülésznők, pl a Kondor Kata.

2012. jan. 18. 19:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Én is azt számoltam, hogy a magán terhesgondozás alkalmanként 10.000, tehát az már alaphangon is 70-80, aztán kb ugyanennyi a szülésért, plusz a szülésznő, és akkor ki tudja milyen szobába kerülsz, tehát fizetsz még kb. 40-et az alapítványi szobáért. És ezért a legtöbb helyen zsigerből megcsászároznak, mert ha már az előző császár volt, akkor minek kísérletezzenek. Szóval ez alapból is kb. 200-250 ezer forint. Érdemes elgondolkozni... Köszi a válaszokat.
2012. jan. 19. 14:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Én az Istvánban szültem és nem ajánlom. Koszosak a kórtermek, bunkók a csecsemősök és a nővérek. Egyedül a szülőszobán voltak normális körülmények, és nekem sikerült kifogni egy aranyos szülésznőt is. A fogadott dokim nem foglalkozott velem. Pénzben viszont majdnem ot jártunk mintha elmentem volna egy magánklinikára, és legalább ember számba vettek volna.
2012. jan. 21. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!