Szent István, Szent Imre, esetleg Róbert Károly magánklinika?
Szia,
Én a Róbert Klinikát tudom Neked ajánlani.Kétszer szültem ott először császárral,utána simán.Az orvosom Nega Doktornő volt,aki egy tündér,nagyon kedves,aranyos,alapos,nagy szaktudású.Először az ő gyors döntésének köszönhető,hogy nem lett gond,úgyanis a kisfiamra teljesen rátekeredett a köldökzsínor,így sürgősségi császár kellett.A seben amúgy alig látszik,nagyon szép lett:)Másodjára támogatott ő is a sima szülésben,valamint,a szülésznőm Zachár Erika is,aki nagyon tapasztalt ilyen téren.
Ha lesz harmadik babánk(remélem:)),biztosan ott,velük szeretnék szülni:)
Szent Istvánról jókat hallottam,nekünk nagyon messze lett volna,illetve ragaszkodtam a Doktornőhöz:)Szent Imrét nem ismerem.
Első válaszoló vagyok:)
Én is néztem a Kútvölgyit,nagyon szép is a kórház,de nem igazán természetes szülés pártiak.Legtöbb doki rutinból vágja a gátat,nincsen kád,ragaszkodnak az ágyon való szüléshez,és a császár utáni szülést se engedték volna.Zachár Erika azt mondta,hogy ő főleg emiatt jött el onnan...
De Hála Istennek mindennek az ellenkezője van a Róbertben,ott maximálisan támogatnak:)
Én az Imrében szültem 2x és kb 3-4hét mulva 3x-ra is ott fogok. Szerintem jó volt- bár én kétszer simán szültem, nem tudom, hogy konkrétan erre ki tudna neked válaszolni- szerintem ottani dokit vagy szülésznőt kellene kérdezni.
Mindenesetre a kórház és a szülészet nagyon jó volt- a szülés nekem nagyon szép emlék mindkétszer- szóval én ajálnom neked az Imrét is! Vannak ott is nagyon aranyos kedves segítőkész szülésznők, pl a Kondor Kata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!