Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valaki szült mostanában a...

Nenike24 kérdése:

Valaki szült mostanában a Szent István kórházban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

áprilisba fog születni a babánk és a Szent Istvánba fogok szülni minden tapasztalat érdelkelne illetve vélemény. Itt gondolok arra h milyen a szülőszoba, utána hány ágyas szobákba tesznek minket?a baba minden este velünk van? kell neki vinni ruhát vagy adnak neki? bárki bemehet látogatni a szobába ahol a babával vagyunk?

2012. jan. 5. 14:55
 1/8 anonim válasza:
Szia,én tavaly augusztusban szültem ott,de császármetszéssel igy a szülőszobákról nem tudok semmit.A szülés után én három ágyas szobába kerültem ahol volt zuhanyzó is vagy a folyoso végén van közös wc és zuhanyzó.Szülés után már a saját ruhádat adják a babára amit neked kell vinni,popsikendőt,törölközőt és kis takarót a babának vihetsz pelenkát is mert azt max 3-rom darabot adnak de azt is akkor ha kérsz vigyél magadnak betétet is mert azt is csak akkor adnak ha kérsz.Összesen három napot voltam bent utánna kiszorják a kismamákat mert mindig teltház van náluk.Szerintem ez az egyik legjobb kórház.A babák végig az anyukájukkal vannak csak a császáros babákat viszik el estére annak aki kéri.Látogatási rend van 8-12 és 15-20 óráig lehet bemenni látogatni.
2012. jan. 5. 15:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Én már 2 babát szültem ott,-a 3.-at is ott fogom-mindkettőt természetes úton.Négy darab 1 ágyas szülőszoba van,az egyik alternatív szoba,ott van bordásfal,kád,franciaágy,labda.Teljesen modern,felújított részt képzelj el.A szülőágyak modernek,a lábat nem teszik kengyelbe.Labdából több is van,bármelyik szülőszobában használhatod.Én abszolút pozitívan tudok csak nyilatkozni.A babának mindent kell vinni,és igen,bemehetnek a látogatók a kórterembe.
2012. jan. 5. 17:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is gratulálok a babához!!!!

Mindent leírtak az előttem írók:)

A szülőszoba,kórtermek is rendben.Ha egyágyas kórterembe szeretnél kerülni,akkor nem biztos,hogy összejön,mert elég nagy a tömeg:)Én is oda szerettem volna menni,nem kaptam helyet,de nem bánom,mert szereztem két barátnőt:)

Kinél fogsz szülni?

Az én orvosom dr.Pop Andrea volt,szülésznőm Rákóczi Ágit-és röviden csak "isteníteni" tudom őket:)

2012. jan. 5. 23:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi április 2-re vagyunk kiírva, szintén az Istvánban fogok szülni, ide tartozom. Vannak szülésfelkészítők, terhestornák is ingyenesen és utána meg tudod nézni a szülőszobákat is. Én is készülök egy ideje, mert még nem láttam, de csupa jót hallottam erről a kórházról.

27+4 hkm

2012. jan. 5. 23:15
 5/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a választ. A nővérek milyenek voltak veletek és a babával? Én Ruttner Zoltánnál fogok szülni nem lesz fogadott szülésznőm majd aki bent lesz. Szóval akkor elvileg ha nincsen semmi gond akkor 3nap után haza engednek minket? még egy kérdésem lenne bent a szobákba nincs is mosdó csak zuhanyzó?

2012. jan. 6. 08:30
 6/8 anonim ***** válasza:
szia!gratulálok a babához!Én tavaly április 27.-én szültem az Istvánban!Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak,minden téren 1 ágyas szülőszoba,nincs beöntés,csak akkor vágnak ha muszáj abszolút mama-baba barát minden!a baba egész nap veled van igen,mindent vigyél a babának mert bár napi 3 pelust adnak nekünk az igen kevésnek bizonyult,ruhát is bőven vigyél!a csecsemősök hát elég vegyes társaság van nagyon kedves,van olyan aki válaszol ha kérdezel amúgy semmi,van igen csak nem szimpi is köztük:) viszont mindent elmondanak segítenek a szoptatás minden csinját-binját elsajátítani,fürdetik a babát!a szobákról nem tudok nyilatkozni én egyágyas szobába kerültem pont akkor üresedett meg!Ha anyagilag megengedhetitek,van hely én nagyon ajánlom neked,apuka még bent is aludhat akár és tényleg csak magatok vagytok külön wc,zuhanyzóval!amúgy igen ha minden rendben 3 nap és jöhettek haza!a többágyas szobákba a látogatási időn belül bárki bemehet és ott lehet ez elég kellemetlen tud lenni szerintem,mások előtt szoptatni,illetve pihenni sem lehet mindig jön valaki!remélem tudtam segíteni!
2012. jan. 6. 11:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget még erősen gondolkozom ezen a fizetős szobán bár úgye függ attól hogy lesz akkor hely vagy nem mert én igen kellemetlenül érezném úgy magam h bárki bejöhet hiszen igazából akár az én családomból akár más családjából is meg fertőzhetik a babákat... Meglátjuk mi lesz remélem nekem is csak jó tapasztalaitam lesznek :)
2012. jan. 7. 09:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia,ahogy írtam én is egyágyas szobába szerettem volna kerülni,csak nem volt hely:(A végén nem bántam,mert nem volt unalmas.

A szoptatás-látogatás dolog könnyen megoldható,ha sikerül "normális" csajokkal egy szobát kapnod.

Mi megbeszéltük,hogy ha csak tehetjük nem a szobában fogadjuk a látogatókat,ha pedig valaki szoptatni kezd,akkor sértődés nélkül szól a másiknak és a látogatoknak,hogy legyen szíves menjenek ki.Ez nálunk működött is,igaz,nagyon aranyos lányokkal voltam egy szobába:)

2012. jan. 7. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!