Miért van az, hogy mig egyeseknek azt mondja az orvosa, hogy attól hogy 1-2 héttel nagyobb a babaája a méretei alapján, még nem fog elöbb születni, míg másoknak pedig mondják, hogy készüljön fel hogy elöbb jön?
Nekem is mindig nagyobbak a babáim 1-2 héttel uh szerint, mégse jönnek előbb. Konkréten megint túlhordásban vagyok éppen a 3.babával...
Az én orvosom soha nem "ijeszteget", hogy mikor jön a gyerek, ő mindig azt mondja, hogy akkor jön a gyerek, amikor akar, mérettől függetlenül.
na ez engem is érdekelne!
nekem is mindig azt mondja mindenki a méretei alapján hogy nagy baba lesz, holott én is és a párom is 160cm-ek vagyunk...szóval nem vagyunk magas emberek.
36.hétben vagyok, pont ma mondta a védőnőm hogy biztos előbb jöna baba...hát..kíváncsi leszek, meg arra is hogy mekkora lesz a drágám :)
Főleg így hogy már 9 hónapja azzal "riogatnak" hogy nagyobb az átlagnál..
Az én lányom 12 hetesen 5 nappal volt kisebb, ezt tartotta is 37 hetes koráig, akkor volt pont akkora, mint amennyi a számított kora volt. Mégis előbb jött 2 héttel, 3100g-al, 52 cm-el, és a buksija 36-os volt, tehát még kicsi se volt.
A bátyja 4 nappal később jött, 3460-al és a buksija 34-es volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!