Ha választanod kellene a két hónap közül melyik hónapban szülnél inkább és miért?
én úgy értettem hogy már az elején úgy tervezné az ember hogy mikor szülessen...
és igaza van a másodiknak, csak egy felvetés volt, hogy jó-e olyan közel karácsonyhoz szülni
én már szültem télen és nekem nagyon bejött :)
csak nem akarom h a két szülinap nagyon közel legyen egymáshoz....
december- az én véleményem, én nem szeretem az őszt, ugyhogy beérném a december 1-gyel!!! :)))
Ha lehetne választani.
Nekem február, március és júniusi gyerkeim vannak, mi férjemmel áprilisiak vagyunk-az egész családra kivetítve a szülinapok minden hónapokban vannak kivéve szept-okt-nov!! :)))
Nekem a nov. bejött a 2. fiamnál, 10-én érkezett :)
Jó volt, hogy karácsonyra-szilveszterre már összeszoktunk, mentünk vendégeskedni stb. Újszülöttként nem mentünk volna sehová vele.
A nagyobbik fiam jan-i, az is jó volt, tök nyugisan teltek az első hónapok és kitavaszodott, mire ő kinyílt a világra :)
Én magam dec-i vagyok, ráadásul 25-én születtem, de Anyum sosem panaszkodott miatta, inkább büszke volt rá, hogy karácsonyi ajándékként érkeztem :)
Ember tervesz Isten végez!
Csak hogy én is közhellyel éljek.
Mi májusi babát szerettünk volna,a sors úgy hozta hogy decemberi lett.2-ára voltam kiírva 4-én érkezett.Nem bánom hogy közel van a Mikuláshoz,Karácsonyhoz.A vajúdás majd a császár is jó hangulatban telt,többször végighallgattam melyik orvos,nővér stb mit vesz a gyerekeknek karácsonyra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!