Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha választanod kellene a két...

Ha választanod kellene a két hónap közül melyik hónapban szülnél inkább és miért?

Figyelt kérdés
Novemberben vagy decemberben?
2012. okt. 10. 17:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
csak a gyerek szempontjából nem jó ha karácsonyhoz közel születik..!
2012. okt. 10. 20:37
 12/24 anonim ***** válasza:
valakinek nagyon lepontozós hangulata van biztos..
2012. okt. 10. 20:38
 13/24 anonim ***** válasza:
Na nekem az első fiam dec. 19-én született, de nem éreztetem vele, hogy karácsony előtt van, megtartjuk a barátaival a bulit. Nekem dec 27-én az öcsémnek dec 26-án van szülinapja, így soha nem volt bulink és mi se voltunk senkién mondván nem tudjuk visszahívni karácsonykor. A második fiam nov. 23-án született az jobb egy kicsit. Gyereknek az a jó ha nem ünnepek közelében születnek, de meg lehet oldani, legalábbis a saját gyerekkorom erre ösztönöz.
2012. okt. 10. 21:33
 14/24 anonim ***** válasza:

Igazából minél kintebb a télből, mert ha novemberi, akkor nov-februárig elég nehézkes a kimenetel, főleg, ha több gyerek van.

Ettől függetlenül és nov vége-dec. elejére várom a babámat.

1. januári, elment, 2. gyerekem február végi-ez tökéletes, mert pont jött a tavasz.

Dehát örülök, hogy várjuk a 3. babát, nem számít végülis, hogy melyik hónapban születik!!!!!

2012. okt. 10. 22:28
 15/24 anonim ***** válasza:
14-es vagyok. Úgy értem, hogy 'elment', hogy január határeset, elég sokat volt csecsemőkorában hideg, de akkor még egyedül volt, könnyen megoldható volt.
2012. okt. 10. 22:29
 16/24 anonim ***** válasza:

inkább novemberben mert talán akkor még nincs hó

utálom a locs-pcst, félnék hogy elcsúszok valami jégen

legszívesebben májusi babát szülnék, akkor már kellemes az idő, nem kell nagy hassal 5 réteg cuccba öltözni (ki se érnék talán wc-re, vagy mire lehámoznám a nadrágot, cicagatyát, harisnyát (extra fázós vagyok) talán még baleset is érne

nem beszélve arról hogy mi van ha visszaküldenek a kórházból... ott a sok ruhában alig tud az ember mozogni és még duplán fáznék is az odaúton

biztos nem szexelek védekezés nélkül tavaszi hónapokban :D

2012. okt. 11. 00:26
 17/24 anonim ***** válasza:
Elég merész dolog ilyen pontosan megtervezni. Ritkán szokott elsőre összejönni a baba, és még ha össze is jön, szintén nagyon ritkán szokott pont a kiírt napon születni. Plusz-mínusz 2-3 hét simán belefér, és akkor még minden rendben. Úgy értem az is normális, ha a 37. héten születik a baba, ahogy az is, ha a 42-ben - ez mindjárt 5 hét különbség. A koraszülésről meg már ne is beszéljünk...
2012. okt. 11. 01:44
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem van decemberi és október legvégi gyerekem, így mindkettőről van tapasztalatom :)

Ha már annyira választani kéne, akkor jobb a november.

De a decemberi gyerekemnek sem rossz ám, bár tényleg kicsit ömlesztve vannak ott neki az ünnepek.

Először jön a Télapó, hozzánk is, az oviba is, egyéb helyekre is, aztán a szülinapja jön, ekkor kb sáskajárás van nálunk itthon, folyamatosan jönnek az ünneplő vendégek. Aztán ez lecseng és már itt a karácsony a nyakunkon.

2 évesen olyan aranyos volt, mert hozzászokott, hogy egész decemberben ha jön valaki, attól kapott ajándékot. Aztán januárban ha jött valaki, mindig megkérdezte tőle, hogy miért nem hozott ajándékot :)

2012. okt. 11. 07:09
 19/24 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!!!

Nekünk is mindegy lesz csak már nagyon tervezem a jövetetlét :) jó rá gondolni, készülni...

mindenkinek megy a zöld kéz!

2012. okt. 11. 07:32
 20/24 A kérdező kommentje:
amúgy meg dögöljek meg ha értem ki mi alapján pontoz le értelmes válaszokat !!!....
2012. okt. 11. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!