Lassan 6 hónap után még mindig fáj a császáros hegem?
Figyelt kérdés
5,5 hónapos a kislányom. Császármetszéssel született. Torokfájásom van és náthás vagyok. Amikor fújom az orrom, és ha köhögök, tüsszögök belenyilall a hegnél (a jobb oldalon, ahol elvarrták). Olyan égető érzés, mint császár utáni hetekben volt... Normális ez még ilyenkor? :S2012. szept. 30. 17:47
1/3 anonim 

válasza:

gondolom érzékenyebb most,
plusz még a front is beleszól..
2/3 anonim 

válasza:

Szia!!2 császáron avgyok túl,az első most decemberben lesz 6 éves,a második 15-én volt 6 hónapos.Sajnos míg megleszel,mindig észre fogsz venni minden frontot,ha nehezet emelsz,megerőlteted magad,köhögsz,tüsszögsz..csak van,amikor kevésbé érzékeny.Legalább is nekem ez a tapasztalatom.Most pl.2 napja feszül,szúr,érzi a frontot.Ha rosszul,hirtelen fordulok,azt hiszem,ketté hasadok....pedig a felszedett plusz kilókat rég leadtam,mégis feszül.Szerintem normálisa,mit érzel,eleinte én is aggódtam miatta,mára már hozzászoktam:-(Üdv:2 kislány anyukája
3/3 anonim 

válasza:

Sziasztok, nekem 8 hónapos a kislányom és a mai napig nekem is fáj a heg illetve környéke, égő feszülő érzés. Mikor a nap végén végzek mindennel és lefekszek a lábam nem bírom felhúzni annyira kellemetlen. Császár után 3 hónappal visszamentem ezzel a panasszal minden rendben volt UH-on is voltam de mégis idegesít, hogy miért ilyen érzékeny. A frontoknál vettem észre én is hogy még rosszabb, és a lábam is fáj olyankor. Nem kisműtét ez de nem bánnám már ha jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!