Császárosok! Nektek mennyi ideig kellett a műtét után injekciózni magatokat?
Figyelt kérdés
2012. okt. 14. 17:13
11/18 anonim válasza:
6 hétig szurtam magam utána....
12/18 anonim válasza:
2,5 napig voltam bent a kórházban. Ez idő alatt, ha jól emlékszem 3 szurit kaptam. Otthon már nem kellett szúrni magam.
13/18 anonim válasza:
10 napig kellett még itthon és a hasamba a köldök mellé kb. 2-3 cm-re.
14/18 anonim válasza:
Szia!!Nem feltétlenül a vérképtől függ,nekem teljesen rendben volt a laborom,még is kellett a kórház után kapnom itthon még 10-et,most a második császár után.Az első babámnál viszont egyet sem kaptam 5 évvel ezelőtt,ugyanaz a kórház volt pedig.Egyébként kedves kérdező,teljesen jól adtad,én is mindig 30 fokban szúrtam,és a combomba,mivel a karomat nem látom megszúrni,a hasamat meg ugye operálták,fájt az enélkül is eléggé.
15/18 anonim válasza:
Szia!
Első császár után csak a kórházban 5 napig kaptam a FRAXIPARINt, most második császár után 30 db-ot írtak fel nekem is. mondjuk nekem műtét előtt csináltak labort és nagyon rossz volt az alvadásom.
Kórházban is vállba kaptam, itthon is. A használatijában igen úgy van, hogy hasba, de hát a császár hasi műtét, ezért nem lehet hasba adni. legalábbis nekem ezt mondták. Az I női Klinikán szültem.
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Dokit nem értem el. Végül úgy döntöttem, hogy nekem elég a 10 injekció. Vérképem teljesen jó volt, véralvadásról semmit nem mondtak. Úgyhogy 10 után abba is hagytam. A védőnőm kérdeztem, hogy szerinte nem-e nagy felelőtlenség, azt mondta nem, régen egyáltalán nem volt ilyen szurkálás, ez is valami újabb dolog. Nyilván ha lett volna valami ok, amit el is árulnak, akkor szúrtam volna de így...
2012. okt. 20. 15:20
17/18 anonim válasza:
Itt 3 injekcio osszesen Mozogj eleget ne fekudj akkor oke a dolog seta a friss levegon az a legjobb
18/18 anonim válasza:
Èn egèsz terhessèg alatt szúrtam,mertelőtte volt egy mèlyvènás trombózisom,császár lett a 32.hèten,utána mèg 2 hètig kellett bökni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!