Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárosok, vagy akik előtte...

Császárosok, vagy akik előtte állnak? Találtam pár videót h hogyan is zajlik ez a műtét?

2011. jan. 30. 18:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem ez nem nyugtatja meg az előtte állókat,akik meg túl vannak rajta tudják,hogy inkább 10szülés mint 1 császár. Nekem az első természetes szülés volt a másik kettő császár, az egyiket végig aludtam ,nagyon sajnáltam! A másodiknál végig ébren voltam, na !!! azt még jobban sajnáltam! Egyetlen öröm volt benne mikor karomba adták a kistündérem.Akinek nem muszáj,törekedjen a természetes szülésre! Hamarabb felépül és kevesebb fájdalommal jár,mind testileg mind lelkileg, és 4-5nappal hamarabb tud szoptatni is!:)
2011. jan. 30. 18:30
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a part4-en nagyon durva ahogy csipesszel(vagy mivel) fogják a gyerek fejét, és úgy húzzák ki. A kedvemet biztos nem hozta meg.
2011. jan. 30. 18:33
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én már túl vagyok a császármetszésen,de engem egyáltalán nem nyugtat meg. Néztem már pár videót róla,de mindég felzaklat.
2011. jan. 30. 18:48
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus!Még jó,hogy akkor előttem volt a paraván.Ez szörnyű!!
2011. jan. 30. 19:22
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is szörnyű, de legalább látják a császárt önszántukból választó nők, h mi is zajlik le ekkor!Mármint azokra értem akik a császárt direkt válasszák, mert nekik úgy kényelmesebb!
2011. jan. 30. 20:07
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de te magadnál vagy??? Hogy ez a videó megnyugtató?? Én majdnem sokkot kaptam! Amikor a nő azzal a fogóval húzza ki a babát a fejénél fogva...! Basszus, azt hittem ott törik el a gyerek nyaka! Én borzasztóan félek a császártól, most talán még inkább, pedig nekem nagy valószínűséggel az lesz, mint 37.hetemet töltöm és faros a babám. :(( Nem nyugtattál meg.
2011. jan. 30. 20:54
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
ebbol a szogbol barmilyen mutet ijeszto lenne. szamomra a termeszetes szules is pont olyan "csunya" mint ez. en csaszaros voltam es nagyon jo volt: nem faj, nem ert varatlanul es 10 nap utan tornaztam. aki csaszarral akar szulni annak ezek a videok meg se kottyannak...az viszont rossz vicc hogy egy parazo programozott csaszarosnak ezt megmutatot...eleg kulonos a lelkiallapotod
2011. jan. 30. 21:00
 8/14 anonim ***** válasza:

legalább a természetes szülésnél nem nyomják ősze szegény gyerek fejét 1 csipeszel!dehát na legalább nem kell megszenvednetek órákat hogy megszülesen a babátok

megnyuktatott???????úr isten

engem felháboritot

2011. jan. 31. 04:35
 9/14 csillll ***** válasza:
Engem 6 hete császároztak, nagyon jól éltem meg, de ezeket látva valami borzalom. Még jó, hogy nem néztem ilyeneket előtte.
2011. jan. 31. 11:15
 10/14 anonim ***** válasza:

Én is császáros voltam,és a műtét után X idővel néztem olyan születéstörténeti filmeket,néha volt császár is benne.Egyiket láttam,és elfogott a sírás,perceken keresztül zokogtam,h ilyen történt velem is (természetesnek indult,csak nem tágultam),így másfél év távlatából is felzaklat a gondolat,h így sikerült.Szerenécsre minden rendben volt,igaz a felépülés első néhány napja maga volt a pokol.... :((

Most lehet,h másfél hónap múlva újra átélem,de bízok a legjobbakban.

Amúgy ezeket a linkeket nem volt lelkierőm megnézni.... BOcsi

Üdv.33+4 h km

2011. jan. 31. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!