Császárosok ez normális?
Nekem nem váladékozott a sebem egy kicsit sem, így ha neked folyik belőle valami, akkor az számomra nem teljesen normális. Megkérdezném a dokit, hogy mi lehet.
A vérzés már más kérdés, én sokáig véreztem a császár után, hol kevésbé, hol erősen. Az első hetekben a vérzés intenzitása eltérő lehet, és nem feltétlen jelent bajt.
Nekem 10 hétig tartott, voltam miatta dokinál is, de nem talált semmit szerencsére, csak annyi, hogy én lassabban tisztultam (és ezalatt néha barnáztam, néha meg újra erősebben véreztem).
Nekem is váladékozott a seb és vissza is mentem vele a kórházba, ahol szültem.
Gombostűfejnyire kinyílt a sebem a bal oldalon, kaptam rá antibiotikumot és Betadint, szépen meg is gyógyult, a hegem 3 év után alig látszik.
Fájni nem fájt, de szerintem is inkább mutatsd meg dokinak.
szia!
Én januárban voltam császáros, de nekem sem váladékozott! Mutasd meg orvosnak! Aztán írj, hogy mi a helyzet! Üdv.: Ápolónő és anyuka
Szia! Az nem normális, hogy váladékozik a sebed, mutasd meg egy dokinak!
A vérzés viszont a hat hét alatt változhat. Az normális.
A vérzés nálam is össze-vissza volt, hol erősebben, hol gyengébben. Volt, h pár napra teljesen abbamaradt, aztán meg olyan erős lett, mintha menstruálnék.
A sebem nekem egáltalán nem váladékozott. Nem értek hozzá, de szerintem nem jelenthet jót. Menj orvoshoz mielőbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!