Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárosok! Főleg akinek...

Császárosok! Főleg akinek programozott volt. Hogy szokott általában lenni?

Figyelt kérdés

Az első babámat tavaly januárban császárral szültem.Most szeptemberre várjuk a kistesót.

A dokitól kérdeztem (nincs fogadott),hogy mire számíthatok,mire ő mondta,hogy császárra.ÉS ennyiben is hagyta a kérdésemet.

Ez volt a 30. héten.

3 hét múlva megyek újra dokihoz a 36. heti vizsgálatokra és ott kérdezzem meg,hogy akkor mi legyen?

És hogy szokták ezt "intézni"? Mikorra kapok időpontot?

1 héttel előbb? Már komolyan nem értem a dolgot.

Mivel a gyerkőceim között 20 hónap lesz,így gondolom,hogy nagy esélyem a császárra (amit nagyon nem bánok),de mégis érdekel a dolog és kiváncsi vagyok,hogy mire számíthatok.

Köszi előre is!

2011. aug. 9. 15:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekünk is 20 hónap a két lurkó között a különbség és ugyanúgy mint nálatok mindkét esetben programozott volt a császár, viszont nekem fogadott volt a dokim.

Igazából a 38 héten tudtam meg, hogy mikorra kell menni az az, hogy 39 hét 1 naposan császároztak meg. Érdekes, hogy az első babánál is így volt. De nyaggasd a dokit hisz Rólatok van szó.:)

2011. aug. 9. 16:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem 24 hónap lesz a különbség a gyermekeim között. Az első terhességem programozott császár volt, belgyógyászati okok miatt. Azóta más orvoshoz kerültem. Ő újra felülvizsgáltatta a belgyógyász szakvéleményt mert nőgyógyászati szempontból alkalmasnak talált a normál szülésre.
2011. aug. 9. 22:56
 3/3 anonim ***** válasza:

nálunk 16 hónap a különbség és 39 hetesen kellett volna befeküdnöm (38 hetesen akart kijönni a fiam) és nálunk a 40 hét után is még van h rávárnak. ja és természetes szülésnek indul és ha nem áll jól a heg, akkor lesz megint császár. nálunk ez 10 óra vajúdást jelentett.

úgy vettem észre, h akinek nincs fogadott orvosa, annak többet rávárnak a vajúdással. ha panaszkodsz, h nagyon húzódik, meg fáj a heged ( a fájások között is), akkor tuti a császár, mert ez hegszétválásra utal. engem is ekkor toltak a műtőbe. én természetes szülést szerettem volna.

2011. aug. 10. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!