Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárosok! Nektek mennyi...

Császárosok! Nektek mennyi ideig kellett a műtét után injekciózni magatokat?

Figyelt kérdés

2012. okt. 14. 17:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Császár után a 7. napon jöhettem haza a kórházból, ott ugye minden nap kaptam, otthon pedig még 10 napig kellett kapjam. (Persze a férjemre hárult ez a kellemetlen feladat, mert én nem mertem magam megszúrni.:))
2012. okt. 14. 17:23
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia!császár után az 5.napon jöhettünk haza,itthon még 10-et kellett adnom magamnak.
2012. okt. 14. 17:26
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Milyen injekció??? Mire jó?

Én 3,5nap után jöhettem haza,és nekem nem kellett itthon az orvosom nem mondott semmit!

2012. okt. 14. 17:32
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak a kórházban kaptam 3 napig,aztán semmit nem kellett.
2012. okt. 14. 17:39
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

#3 vagyok. Én a kórházban sem kaptam szurit egyszer sem!!!

Valaki mondja már meg mire jó,mert már nagyon kíváncsi vagyok!!!:-)))

2012. okt. 14. 17:46
 6/18 A kérdező kommentje:
Véralvadásgátló. Én is kaptam mindennap a kórházban, míg bent voltam. A barátnőm mondta, hogy neki is szúrnia kellett magát, de mivel ő trombózisra hajlamos, 6 hétig. Nekem sem mondott a doki semmit. Aztán a kórházi zárómon volt rajta, hogy utókezelésnek ajánlott, akkor hívtam a kórházat, mivel a dokit nem értem el. A telefonban azt mondták, hogyha nem vagyok trombózisra hajlamos, vagy egyéb ok nincs, akkor elég 10 napig használni és hogy elfelejtették kiírni a receptet. A férjem ment érte, de neki egy árva szót nem mondtak, hogy hogy is kéne szúrni, mikor, mennyi ideig, csak a kezébe nyomták a receptet, amit kiváltott. 3 dobozzal írtak ki, ami 30 darab! Én magam injekciózom, mert a férjem a látványától is rosszul van, de én is rosszul vagyok tőle. Most nem tudom, hogy elég lenne a 10 db, vagy mind a 30-at szúrjam be? Emiatt is kérdeztem, hogy másnál hogy volt. Persze azt már mellékes, hogy a használatijában az van, hogy még a kórházban meg kellett volna mutatniuk hogyan kell csinálni. Bent még kérdezte a nővér mindig, hogy a karomba vagy a combomba adja-e, a használatijában hasba szúrásról ír, a barátnőmnek is karba vagy combba mondták... :S És így aztán az is lehet, hogy eddig teljesen rosszul is csináltam. Én a combomba szúrtam, 30 fokos dőléssel, ahogy a barátnőmnek mondták, nem úgy ahogy le van írva, hogy merőlegesen tartva. Remélem nem lesz gond. De még próbálom hívni majd a dokit, csak sosem veszi fel. :(
2012. okt. 14. 18:22
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én csak 1-et kaptam a kórházban, és reggel és este oxitocin injekciót. De a véralvadásgátló csak azoknak kell, akiknek a vérképe ezt indokolja. Szülés alatt v. után vesznek vért és ez alapján kapják a kismamák a szükséges kiegészítéseket.
2012. okt. 14. 18:45
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is emlékszem, hogy kaptam volna a kórházban egyáltalán... Itthon sem kellett semmivel szúrnom magam. Én is úgy gondolom, hogy a vérképtől függhet.
2012. okt. 14. 18:48
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már két császárom volt, s mindkettőnél csak a kórházban kaptam, itthon már nem kellett. A barátnőmnek viszont még otthon kellett 10 napig szúrnia magát.
2012. okt. 14. 19:23
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak oxit kaptam semmi mást.Szerintem kórháza válogatja...
2012. okt. 14. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!