Császárosok! Ugye nem lehet megmozdulni pár órára a műtét után, ezt tudom. De akkor? (többi lent)
Szia!Engem a műtét után egyszerüen megfogtak és átraktak egy másik ágyra ripsz-ropsz megcsinálták.Van ember ott aki kimondottan ezt csinálja:)
Én is aggódtam mert nem vagyok egy pille darab:)
Féltem hogy nemtud majd megemelni a pasas:D
Nekik ez tök rutin - zsipsz-zsupsz átdobnak és kész.
Mondjuk akkor szerintem én emeltem a fejem, mert hát lógni csak nem hagytam.
Nálam az volt, hogy a babát egyből a mellemre tették, és persze hogy látni akartam a kis fejecskéjét, ezért valamennyire csak megemeltem a fejem, na ennek az lett az eredménye, hogy 4 napig úgy fájt a fejem, mint még életemben soha...
Úgyhogy szerintem ne aggódj azon, hogy hogyan pakolnak át - tuti ügyesen megoldják. Csak utána ne emelgesd tovább a fejed.
engem emeltek. Pár órán keresztül nem is tudnál megmozdulni az érzéstelenítés miatt. De amint lehet, szólnak, hogy kelj föl. Közben mosdatnak, átpelenkáznak, és a hasadra vmi homokzsákot helyeznek súlynak. Egyáltalán nem kellemetlen.
Én pl. egyedül mentem fürödni, azaz inkább vánszorogtam. De utána minden ment, mint a karikacsapás. Nem jajgattam, csináltam, ami erőmből tellett. Elég gyorsan helyre is jöttem.
Nem császárral szültem, de a mellettem levő ágyra hoztak egy császáros anyukát, úgyhogy az előkészítéstől kezdve végignéztem szegénykét. A szülőágy az görgős, szóval azt odatolták a már előkészített ágy mellé (amin rajta volt egy pelenka), és egy erős férfi átemelte a szintén nem pehelysúlyú anyukát, és látszott rajta, hogy nem először csinálja, pontosan és finoman az ágyra helyezte.
Utána már a nővér volt, aki ellátta mindennel (katéter stb.)
Én azóta is részvéttel vagyok mindenki iránt, akit császároznak, nagyon nagy megpróbáltatásnak tűnt nekem, és abszolút nem tudom megérteni azokat, akik erre vágynak, én a második babámnál is ettől rettegtem, hogy csak nehogy császár legyen, úgyhogy részemről le a kalappal minden császáros előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!