Már nagyon szülni akarok, versenyzünk?
Egész nap csak azt várom, hogy mikor indul be... Más is van így? Vajon ki lesz a leggyorsabb? :)
39 hetes vagyok, második baba, jó nagy súllyal.
(37 hetesen 3500 grammra becsülték, nagytesó 4500-al született.)
Minden szülésre utaló jel megvan: feldagadt száj, megváltozott arc, jóslófájások ezerrel...
Sziasztok!
6-os vagyok.
26-án szerda délelőtt megszületett a kisfiam:)))
25-én éjjel be is indultak a valódi fájások.
6-os gratulálunk!! Te nyertél!!!
Mekkora lett a baba, könnyű szülés volt?
Én is gratulálok, köszi, hogy írtál. :)
Ma éjjel nálam is elkezdődött valami, ritkán, de rendszeresen jönnek az enyhe méhösszehúzódások, és a nyákdugóm is nagyobb mennyiségben távozik, mint eddig...
Most azt mondom ma vagy legkésőbb holnap itt a nagy nap!
Kitartás mindenkinek!
11-es vagyok. Csak annyira van időm és energiám,hogy leírjam a paramétereket. Alig élek,nagyon fáradt vagyok,de már végre itthon babázunk!:) tegnap jöhettünk haza. 27-én este megszületett a kisfiam,3370 grammal és 51 cm-rel. Mindketten jól vagyunk,szokjuk egymást.
Ti meg szüljetek már meg :))) könnyű szülést és jó babázást mindenkinek! Hajrá :))
Üdv
gratulálok nektek!!!
mindenkinek fia van/lesz?? mi van most? nekünk is az lesz.
(okt. 19.re kiírt fórumtárs)
Gratulálok, nálunk is fiúk vannak/lesznek!
Itt 10-15 perces fájások vannak hajnal óta... szerintem ma vagy legkésőbb holnap szülök. Gondoljatok rám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!