Már nagyon szülni akarok, versenyzünk?
Egész nap csak azt várom, hogy mikor indul be... Más is van így? Vajon ki lesz a leggyorsabb? :)
39 hetes vagyok, második baba, jó nagy súllyal.
(37 hetesen 3500 grammra becsülték, nagytesó 4500-al született.)
Minden szülésre utaló jel megvan: feldagadt száj, megváltozott arc, jóslófájások ezerrel...
Sziasztok!
En meg mara vagyok kiirva.
Masodik babam lesz, mar van egy 3 eves fiam es ismet fiut varok.
Mult heten szerdan az orvosom megvizsgalt es mondta,hogy mar 2 centire nyitva vagyok.Aztan csutortok este elment a nyakdugom.
Azota semmi csak a szokasos joslofajasok.
Tegnap jo nagyot setaltunk a fiammal meg jatszotereztunk hatha de semmi csak nagyon elfaradtam.
En a legnehezebben az "egybe vagy meg"??? kerdeseket viselem. Most mar minden nap megtalalnak vele.
Nekem is eleg nagy volt a fiam (3921 gramm), most az ocsit nagyobbra saccoltak. Kivancsi leszek.
Mindenkinek kitartast, konnyu szulest es egezseges babat kivanok!
Most indulunk a kórházba :)))
ujjé!! Majd írj,hogy mi volt!! könnyű szülést!!!
én mátészalkán fogok szülni (valaki kérdezte)
Na én meg eljutottam fodrászhoz. :)
Hajrá 11-es! :)
Ma éjjel hidegfront. :)
Azért remélem a kedves résztvevők majd írnak utólag, hogy ki mikor szült. :)
nekem is be van már a feje illeszkedve, remélem marad is így, mert csakis simán akarok szülni! én a császártól rettegek, azt mondtam ha keresztbe van bennem a gyerek akkor is kinyomom de engem nem vágnak fel!!
természetes én be fogok számolni róla hogy mi történik, remélem nem hal ki a fórum, mert általában az a tapasztalatom,hogy 2-3 beírás után behal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!