Már nagyon szülni akarok, versenyzünk?
Egész nap csak azt várom, hogy mikor indul be... Más is van így? Vajon ki lesz a leggyorsabb? :)
39 hetes vagyok, második baba, jó nagy súllyal.
(37 hetesen 3500 grammra becsülték, nagytesó 4500-al született.)
Minden szülésre utaló jel megvan: feldagadt száj, megváltozott arc, jóslófájások ezerrel...
igen, én már megőrülök,hogy semmiféle testhelyzet nem jó!
most éjjel sem aludtam már egyszerűen nem találom a kényelmes poziciót. ráadásul megfáztam nagyon, taknyos vagyok, amúgy sem kapok rendesen levegőt már a hasamtól, annyira nyom ez nagyon nem hiányzott. (holnapra vagyok kiírva)de semmi jele,hogy meglesz a baba.
szóval neked kedves utolsó lány lesz?? én is lányt szerettem volna.....már van egy lányom és van egy fiam is és most megint kislányt gondoltam,hogy lesz de nagyot tévedtem.
De jó, hogy még most is írtok magatokról. :)
Mindenkinek kellemes szülést, aki még nincs túl rajta!!
na nekem ma jár le a "hitelesítésem" de ez a gyerek nagyon nem akar kijönni.....
nektek kedves többiek,akik már megvan a gyerek hogy megy a babázás?
én,mint gyakorló anyuka az alváshiánytól félek a legjobban!
valahogy olyan gyerekeket sikerült eddig "kikapnom" akik nem szeretnek aludni....se mikor kicsik voltak nem aludtak se most.
félek,hogy a most születendő kicsi se lesz külömb.......félek,hogy egy zombi leszek a nemalvástól.
annyira irigylem azokat akik mesélik,hogy reggel alig tudják kihúzni a gyereket az ágyból,hogy elérjenek a bölcsibe meg óviba ők meg időben munkába.
na ezzel nekünk sosem volt gond. a lányom is meg a fiam is legkésőbb hajnal fél 6-kor fenn volt/van. és persze ez hétvégén is ugyanígy. most sem számítok jobbra, hisz testvérek.
ha esetleg beindulna nálam a szülés megpróbálok írni ide nektek. annyira hamar nem hiszem,hogy kijön a gyerek,hogy pár sort nem tudjak ide begépelni,hogy kezdek érezni valamit.......habár 3. gyereknél lehet,hogy hipp-hopp és már kinn is van.....????
Sziasztok!!
Én voltam tegnapra kiírva (nekem lesz a harmadik babám)
de ma hajnalban elment a nyákdugóm és szivárog a víz. Nemsoká megyek be a kórházba mert amúgy is mostanra voltam hívva nst-re.
Fájások még nincsenek, de nemsoká az is jön biztos. Nemigen engednek haza már.
Drukkoljatok!!
Majd írok!!
Először is szép szülést annak, aki már a küszöbön van! :)
A nemalvásról én is tudnék írni sajnos, nagyfiam 2,5 éves koráig nem aludt szinte semmit, aztán lassan javult a helyzet. Most már eljutottunk odáig (4 éves lesz), hogy minden második éjszakát átalussza, és reggel 6-ig alszik. (Inkább nem írom le, mi volt előtte, de el tudjátok képzelni...)
Sajnos a picúrhoz nekem is sokat kell kelnem, mert csak egy cicit eszik ki, utána bealszik, és így másfél-két óránként éhes lesz. Ez nappal nem zavar, de éjjel nagyon rossz.
Bízom benne, hogy 1-2 hét vagy hónap múlva normalizálódik a helyzet, és nem lesz annyira gáz, mint a bátyónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!