Már nagyon szülni akarok, versenyzünk?
Egész nap csak azt várom, hogy mikor indul be... Más is van így? Vajon ki lesz a leggyorsabb? :)
39 hetes vagyok, második baba, jó nagy súllyal.
(37 hetesen 3500 grammra becsülték, nagytesó 4500-al született.)
Minden szülésre utaló jel megvan: feldagadt száj, megváltozott arc, jóslófájások ezerrel...
Hehe, szia! Lassan fél évesek a babákok. :)
Az én fiam ugye 4500-al született, mint a bátyja, azóta is szépen tartja a versenysúlyát, 8 kiló körül van, és 70 cm.
Már kóstolgatunk ezt-azt, mert amíg csak szopizott, nagyon sokat kellett éjjel is kelnem hozzá, így meg már egy fokkal jobbak az éjszakák.
A tesók nagyon imádják egymást, állandóan hancúroznak, nevetgélnek, tök jól elszórakoztatják egymást. :)
A vicc az, hogy pont mára van kiírva egy barátnőm, már ő is nagyon szülni akar...:)
Azt a mindenit! Szép,nagysúlyú babócák vannak :) mi sem vagyunk lemaradva,a fiam 8 és fél kg,70 cm. Már nagyon sok mindent eszik,egyszerűen nem tudok olyat kóstoltatni vele,aminek ne lenne sikere. Na jó,a krumpli az csak krumpli,nem nagy sztár :) tiszta apja mindenki szerint,egyedül anyósom látja azt,amit én is: a szemei olyanok,mint az enyéim,na meg a füle. Rengeteget kacag,sokszor csuklik,kúszik,négykézláb hintázik,orra bukik :D ezeket tudja,mire fél éves lett. Én pedig megtanultam állva "aludni",bárhol bármilyen körülmények között szoptatni,kézzel mosni és egyebek :D örülök,hogy jól vagytok,hogy ilyen szépen fejlődnek a babák :) hajrá hajrá továbbra is,hamarosan jönnek a fogacskák ;))
Minden jót Nektek!!
11-es
Sziasztok!
Tegnap volt fél éves a fiam. 72 cm, minden rugi kicsi rá. :) A súlyát most nem tudom, de 7 kiló felett van. Forog már mindkét irányba, sokat nevet de nagyon nyugis baba. Imádja a 26 hónapos bátyját! Az estéink nagyjából nyugisak. Anyatejes még csak, próbáltam az alma pépet de nem volt nyerő neki. :) De próbálunk majd mást is. Szóval minden oké. Örülök h mindenki jól van és belerázódott a babázásba. :)Fél év múlva ugyan itt! :))
Elsejen volt fel eves a kisfiam, 8720 gramm es 75 cm (4057 grammal es 58 centivel szuletett)
Napi egyszer kap fozeleket, es most kezdem bevezetni az esti tejpepet mert ejjel meg 5-6-szor is keri a cicit :)
Mosolygos,jokedvu baba ,csak ejjel problemas. Most mar jatszani is tudnak egyutt a batyjaval (O 4 eves lesz).Mar 3,5 honaposan megfordult hasrol hatra, 4,5 honaposan hatrol hasra. Mult heten kezdett kuszni, felhuzza magat ulesbe a hordozoba,hintaba de meg nem ul meg magatol. Ram es az en csaladomra hasonlit amugy a kicsi a nagy meg az apjara es annak csaladjara ugyhogy a ket teso kulsoleg siman letagadhatna egymast :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!