Már nagyon szülni akarok, versenyzünk?
Egész nap csak azt várom, hogy mikor indul be... Más is van így? Vajon ki lesz a leggyorsabb? :)
39 hetes vagyok, második baba, jó nagy súllyal.
(37 hetesen 3500 grammra becsülték, nagytesó 4500-al született.)
Minden szülésre utaló jel megvan: feldagadt száj, megváltozott arc, jóslófájások ezerrel...
1. vagyok.
Aranyos vagy! :) Én is ilyen voltam a szülés előtt nem sokkal. :) Kicsit dilis lettem... :) Majd írsz, hogy végül is mikor szültél meg?
Szia! É is 39 hetes vagyok, de szerintem te nyersz. :) Nincs jóslóm, csak az ujjaim zsibbadnak egyre jobban. Ma mintha lejjebb lenne a hasam. Nyákdugóhoz még nem volt szerencsém. Én jövő keddre tippelek, de a pénteket mindenképp megvárnám mert akkor jönnek anyuék vigyázni a nagyobbra. :) (Külföldön élünk). Szóval nekem is 2. baba, a súlyt nem tudom, 34 hetesen volt 2400 gramm. A védőnőm szerint nagy baba lesz.
Az arcomat én is mindig nézem, reggel mindig dagadtnak látom, de nappal mintha a régi lenne. :D Szóval passz. Sok sikert!
Én is beszállnék, ha nem gond, mert nagyon szeretem olvasgatni, kinek hogyan, mikor születik a babája:) nagyon kíváncsi vagyok:) nekem 2 gyerekem van, most várom a harmadikat:) de én még jó messze vagyok a szüléstől:)))))
Írjatok, hogy vagytok:)
Te nyersz, mert én meg 37 hetes vagyok...
Torzulás jó jel, már ami a szülést illeti!!! Drukk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!