Már nagyon szülni akarok, versenyzünk?
Egész nap csak azt várom, hogy mikor indul be... Más is van így? Vajon ki lesz a leggyorsabb? :)
39 hetes vagyok, második baba, jó nagy súllyal.
(37 hetesen 3500 grammra becsülték, nagytesó 4500-al született.)
Minden szülésre utaló jel megvan: feldagadt száj, megváltozott arc, jóslófájások ezerrel...
Vásárnapra vagyok kiírva,de van egy olyan érzésem,hogy előbb lesz meg,vannak erre utaló jelek. Úgyhogy beszállok,mert már én is dilizek :D legalább ide járhatok unaloműzésként :))) na meg persze engem is érdekelnek a babák,meg hogy végül ki mikor szalad a kórházba :)
Könnyű szülést mindenkinek!
Hihi, köszi az együttérzést, remélem a 6-os nyer, ő már nagyon megérdemli. :))
Ma megyek CTG-re, ha délután nem írok, akkor benntartottak...
Holnapra van egy időpontom még a fodrászhoz, de mondtam, hogy csak akkor várjanak, ha előtte telefonálok. Azért ma megmostam a hajam, leszőrtelenítettem, meg ilyenek. A nagyfiút felkészítettem, hogy anyu nemsokára távol lesz pár napig, aztán hazahozzuk a kistesót. Olyan izgis! :)
Hát nem tartottak bent. :)
Kitartást mindenkinek!
hahó!
én 36 hetes vagyok, és csak azért írok, mert ma voltam NST-n és a szülésznőm mondta,hogy ez a melegfront megtette a hatását, mert őrültekháza van náluk.
3 sima szülés és 2 császár volt csak délelőtt......
én október 19-re vagyok kiírva, de már nagyon elegem van, szívesen átugranám ezt a pár hetet.
11-es vagyok.
Ma nst-n irigykedtem rendesen,ugyanis egy kismama úgy jött be reggel,hogy tegnap óta fájdogál. Hát a gép mutatott is rendes fájásokat,na meg az arca is :)) na,őt már nem engedték haza,ment is szülni. Nekem 2 órája görcsölget a hasam,fáj a derekam,hányingerem van, talán lesz ma valami,majd kiderül. Most fürdőzök egyet,drukkoljatok :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!