Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Induljunk, vagy ne?

Induljunk, vagy ne?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 38 hetes betöltött terhes, délután fél 6-kor voltam NST-n és méhszájvizsgálaton. Azt mondta a doki, hogy most már bármikor jöhet a baba, nyákdugó már nincs (nem tudom mikor távozott, észre sem vettem). Illetve azt mondta még, hogy ki vagyok tágulva, ha a kórházban lett volna ez a vizsgálat, akkor már nem engedett volna haza, és fájások esetén menjek a kórházba. Most a vizsgálat óta pici rózsaszínes vérzésem van, viszont fájásom egyáltalán nincs, enyhe mensiszerű feszítés csak. A lényeg, szerintetek most induljunk?
2012. aug. 23. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:

NE, MAJD HA RENDES FÁJÁSAID LESZNEK.

EZZEL TUTI OTT FOGNAK, ÉS AKÁR NAPOKIG DEKKOLHATSZ BENT.

2012. aug. 23. 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem, ha indul a szülés, akkor fájások is jönnek.

Még két hét is eltelhet így. Használj betétet és ennyi.

Ha a kórházban lettetek volna, akkor beindította volna... :o(

2012. aug. 23. 20:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Meg van 2 heted a szamitasok szerint. Igazuk van a tobbieknek. Ha beindul ugyis erezni fogod. 5 percesekkel lehet indulni a korhazba de csak akkor ha nincs messze!
2012. aug. 23. 20:13
 4/7 A kérdező kommentje:

Szuper! Akkor ez egybehangzik azzal, amit a szülészeten mondtak, felhívtam őket, és azt mondták, hogy a vizsgálattól lehet tágulásos vérzés, ha jönnek fájások, akkor elég lesz bemenni.

Izgalmas, köszönöm a válaszokat. :-)

2012. aug. 23. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne menj még.

Majd ha 5 perceseid lesznek vagy elmegy a víz.

Drukk.

2012. aug. 23. 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Azóta egyben vagy még? :-)
2012. aug. 24. 20:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, még mindig egyben, pénteken erős jóslófájásom volt egész délutánig, pici rózsaszínes tágulásos vérzéssel kísérve, már azt hittem mindjárt megyünk, de utána minden elmúlt, semmi panasz vagy tünet. Lehet, hogy mégis jobb, hogy nem a kórházban volt a vizsgálat, mert egyelőre nem úgy tűnik, hogy ki akar jönni a babó. Most éjszaka is tök jól aludtam, baba szépen mocorog, de ennyi. Végül is van még majdnem 2 hete a kiírt időpontig. :-)
2012. aug. 25. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!