Nyákdugó elment. Mikor induljunk?
Egy órája ment el a nyákdugó, pici rendszertelen fájások vannak, meg a derekam fájdogál, de amúgy semmi más. Jóslóim nem voltak még eddig.
Gondolom még nem kell mennem a kórházba, a dokimat nem érem el, de szerintem nem sietnünnk, ugye?
Egy ujjnyi a tágulás kb egy hete,utoljára szombaton nézték, akkor is változatlanul egy ujjnyi volt.
40+1 hkm
Ráérsz akkor elindulni, amikor már rendszeresek a fájások. Ha már rendszereződtek, 10, majd 5 perc múlva jönnek, akkor indulhattok:)
Nekem a nyákdugóm reggel ment el, és este 10-kor szültem, meg is bolondultam volna, ha 12 órát kell a kórházban töltenem:) Csak este 7-kor mentünk be, az is elég volt:)
Könnyű szülést neked:)
köszi, alapvetően én sem érzem, hogy táska fel-kocsiba be, csak mivel nem érem el a dokit, így jobb megbizonyosodni róla, hogy nem kések le semmit:)
Akkor még figyelgetem magam, homeos bogyózok és várakozunk
köszi
5., hogy te mekkora marhaságot írtál! Nekem a nyákdugó elment a 35. héten, és 40+6. napra szültem. Ez közel 5 hét, és nem max 2 nap...
Kérdező! Akkor indulj, ha magzatvíz folyik, de akkor se ugorj fel egyből, nehogy előre essen a köldökzsinór! Vagy ha vérzel vagy a fájások rendszeres 5 percesek.
Nekem szombaton ment el a nyákdugó és 1 hete majd leszakad a derekam. Néha fáj a pocakom is, csütörtök óta. Pénteken vizsgált a doki, azért is mehetett el a nyákdugó. Ha utána bementem volna, 2 napja kórházban lennék a semmiért, vagy hazaküldtek volna. Várj míg rendszereződnek a fájások.
Én aztán együtt érzek veled, marha türelmetlen vagyok már, minden jelre ugrok. Nekem is 1 ujjnyi volt a tágulás pénteken. Holnap kell mennem újra.
Kitartás!!! :o)
40+0 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!