Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nyákdugó elment. Mikor induljunk?

Nyákdugó elment. Mikor induljunk?

Figyelt kérdés

Egy órája ment el a nyákdugó, pici rendszertelen fájások vannak, meg a derekam fájdogál, de amúgy semmi más. Jóslóim nem voltak még eddig.

Gondolom még nem kell mennem a kórházba, a dokimat nem érem el, de szerintem nem sietnünnk, ugye?

Egy ujjnyi a tágulás kb egy hete,utoljára szombaton nézték, akkor is változatlanul egy ujjnyi volt.

40+1 hkm

2012. júl. 23. 12:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Még egyáltalán nem kell menni a kórházba.Az,hogy elment a nyákdugó,még nem azt jelenti,hogy szülsz.Lehet csak két nap múlva kell menni.
2012. júl. 23. 12:43
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor indlj, ha rendszeresek lesznek a fájások, és 10percen belüliek.
2012. júl. 23. 12:43
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Ráérsz akkor elindulni, amikor már rendszeresek a fájások. Ha már rendszereződtek, 10, majd 5 perc múlva jönnek, akkor indulhattok:)

Nekem a nyákdugóm reggel ment el, és este 10-kor szültem, meg is bolondultam volna, ha 12 órát kell a kórházban töltenem:) Csak este 7-kor mentünk be, az is elég volt:)

Könnyű szülést neked:)

2012. júl. 23. 12:44
 4/22 A kérdező kommentje:

köszi, alapvetően én sem érzem, hogy táska fel-kocsiba be, csak mivel nem érem el a dokit, így jobb megbizonyosodni róla, hogy nem kések le semmit:)

Akkor még figyelgetem magam, homeos bogyózok és várakozunk

köszi

2012. júl. 23. 12:46
 5/22 Milagros ***** válasza:
19%
Sztem ibdulj el,nem mindenkinel ugyan ugy van.. jobb ha megnez egy orvos! nalam pl vegig rendszertelen fajasok vtak..utolso percben is rendszerezodhet akar 2percesre is! Hidd el jobb ha bemesz,ott biztonsagban vagy,es nem lesz buntudatod ha vmi Isten mencs tortenne otthon!! Es ne hidd el azt sem, h nyakdugo utan egy het is eltelhet szulesig!!!!!! max 2nap!!!
2012. júl. 23. 13:02
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ó nekem ez öt hétig tartott, a nyákdugó is elment még 34 hetesen. Nyilván neked öt hétig nem fog, sőt, több, mint valószínű, hogy mindjárt babázol, de még ráérsz. :)
2012. júl. 23. 13:15
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

5., hogy te mekkora marhaságot írtál! Nekem a nyákdugó elment a 35. héten, és 40+6. napra szültem. Ez közel 5 hét, és nem max 2 nap...

Kérdező! Akkor indulj, ha magzatvíz folyik, de akkor se ugorj fel egyből, nehogy előre essen a köldökzsinór! Vagy ha vérzel vagy a fájások rendszeres 5 percesek.

2012. júl. 23. 13:35
 8/22 anonim ***** válasza:
78%
6. vagyok. Kedves utolsó, mi nyilván álmodtuk, hogy elment a nyákdugó 5 héttel előbb, hiszen max. 2 nappal a szülés előtt megy el. :))) A férjem orvos, a füle botját sem rezdítette arra, hogy elhagytam a nyákdugót, mivel pontosan tudta, hogy hetek is lehetnek még hátra. :)
2012. júl. 23. 13:37
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szombaton ment el a nyákdugó és 1 hete majd leszakad a derekam. Néha fáj a pocakom is, csütörtök óta. Pénteken vizsgált a doki, azért is mehetett el a nyákdugó. Ha utána bementem volna, 2 napja kórházban lennék a semmiért, vagy hazaküldtek volna. Várj míg rendszereződnek a fájások.

Én aztán együtt érzek veled, marha türelmetlen vagyok már, minden jelre ugrok. Nekem is 1 ujjnyi volt a tágulás pénteken. Holnap kell mennem újra.

Kitartás!!! :o)

40+0 hkm

2012. júl. 23. 13:45
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj, ha rendszereződtek a fájások, 10 percen belüliek és legalább 40
2012. júl. 23. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!