Nyákdugó elment. Mikor induljunk?
Egy órája ment el a nyákdugó, pici rendszertelen fájások vannak, meg a derekam fájdogál, de amúgy semmi más. Jóslóim nem voltak még eddig.
Gondolom még nem kell mennem a kórházba, a dokimat nem érem el, de szerintem nem sietnünnk, ugye?
Egy ujjnyi a tágulás kb egy hete,utoljára szombaton nézték, akkor is változatlanul egy ujjnyi volt.
40+1 hkm
még napok is lehetnek míg menned kell, de az is lehet hogy csak pár óra van hátra :DDD
akkor indúlj, ha ide már nem jutna eszedbe irogatni :DDDDDD
(ezt amúgy nem rossz indulatból írom, csak pl nekem mikor menni kellett már nem írtam volna ide :) )))))
igen, utolsó igazad van,
a férjem szerint is, amíg fórumozni van időm/erőm, addig ő sem kap szélütést az izgalomtól, mert ha írogatni meg hülyeségeket guglizni tudok(hány oldalt megnéztem már a nyákdugóról..), akkor biztos nem a célegyenesben van az a kölök :)
én ezt cáfolom :DDDDD
3-5 perces fájásokkal még a gép előtt ültem a csajoknak ecseteltem a fájásokat (hoxa)
de csak mert a férjemet vártam és már indultunk is, legalább nem voltam sokat a szülőszobán :D
amúgy nekem szerdán ment el a nyákdugó, szombat reggel jött az első fájás, rendszertelen volt majdnem végig, megkaptam az oxitocint és attól lett "rendszeres" vagyis összeérő, 1 óra múlva már sírt a kisbabám :)
gyors és könnyű szülést! :)))
helyzetjelentek:
ma voltam a dokinál uh-ctg-vizsgálat, ugyanúgy egy (csak most bőőőő egy ) ujjnyi a tágulás és fájás sehol.
Ma sem ismerkedünk meg még a babóval, de ami késik, nem múlik...
:)
sziasztok
megszületett a kislányunk:)
Szóval: nyákdugó elment hétfőn és kedden
szerda este a ctgn már látták, hogy biza itt az idő, csütörtök reggel 8 ig vajúdtam, akkor viszont sürgősségi császár lett,mert 2x a nyakán volt a zsinór a kis drágának.
szerencsére a dokim nem tökölt a természetességpárti dologgal, hanem inkább már a rosszabb szívhangnál a császár mellett döntött, a zsinórt csak akkor tudta meg ő is, amikor felnyitott, ráadásul még egy bazi csomót is tett rá a kis huncut, megkötötte mint egy sálat, így esélytelen lett volna élve kibújnia
most viszont nagyon jól van, kutya baja, hazaengedtek minket és nagyban alszik app mellkasán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!