Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nyákdugó elment. Mikor induljunk?

Nyákdugó elment. Mikor induljunk?

Figyelt kérdés

Egy órája ment el a nyákdugó, pici rendszertelen fájások vannak, meg a derekam fájdogál, de amúgy semmi más. Jóslóim nem voltak még eddig.

Gondolom még nem kell mennem a kórházba, a dokimat nem érem el, de szerintem nem sietnünnk, ugye?

Egy ujjnyi a tágulás kb egy hete,utoljára szombaton nézték, akkor is változatlanul egy ujjnyi volt.

40+1 hkm

2012. júl. 23. 12:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Váá.. hanyatt egér.. bocs, szóval, ha 10 percesek vagy 10 percen belüliek a fájások és legalább 40 másodpercesek VAGY elfolyt a magzatvíz.. addig nem kell aggódni. Akkor sem, csak be kell menni. :) Nyákdugó kutyafüle... :)
2012. júl. 23. 14:00
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ürítsd ki a gondolataidat, és az ösztöneid megsúgják majd, mikor kell menni. Az egész világon kizárólag az ember képes ilyen hatalmas problémát és stresszt kreálni a szülésből. Ja, és olvasgathatod mások tanácsait, de nem biztos, hogy nálad is beválnak. Valaki írta pl, hogy majd ha a magzatvíz elfolyik...hát ha én a háromból akármelyikkel is megvártam volna a magzatvíz elfolyását, valószínűleg itthon szülök, mert a víz után 40 perccel jött a baba, kettőnél pedig el sem folyt, burkot kellett repeszteni. Egyéb érdekesség: az első gyerekkel 2,5 perces fájásokkal érkeztem a kórházba, és még 3 és fél órát ott feküdtem. Szóval szerintem nincs általánosan bevált gyakorlat. Könnyű szülést!
2012. júl. 23. 14:15
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

még napok is lehetnek míg menned kell, de az is lehet hogy csak pár óra van hátra :DDD

akkor indúlj, ha ide már nem jutna eszedbe irogatni :DDDDDD

(ezt amúgy nem rossz indulatból írom, csak pl nekem mikor menni kellett már nem írtam volna ide :) )))))

2012. júl. 23. 15:03
 14/22 A kérdező kommentje:

igen, utolsó igazad van,

a férjem szerint is, amíg fórumozni van időm/erőm, addig ő sem kap szélütést az izgalomtól, mert ha írogatni meg hülyeségeket guglizni tudok(hány oldalt megnéztem már a nyákdugóról..), akkor biztos nem a célegyenesben van az a kölök :)

2012. júl. 23. 16:37
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

én ezt cáfolom :DDDDD

3-5 perces fájásokkal még a gép előtt ültem a csajoknak ecseteltem a fájásokat (hoxa)

de csak mert a férjemet vártam és már indultunk is, legalább nem voltam sokat a szülőszobán :D

amúgy nekem szerdán ment el a nyákdugó, szombat reggel jött az első fájás, rendszertelen volt majdnem végig, megkaptam az oxitocint és attól lett "rendszeres" vagyis összeérő, 1 óra múlva már sírt a kisbabám :)

gyors és könnyű szülést! :)))

2012. júl. 23. 23:34
 16/22 A kérdező kommentje:

helyzetjelentek:

ma voltam a dokinál uh-ctg-vizsgálat, ugyanúgy egy (csak most bőőőő egy ) ujjnyi a tágulás és fájás sehol.

Ma sem ismerkedünk meg még a babóval, de ami késik, nem múlik...

:)

2012. júl. 24. 10:32
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Majd írj még!
2012. júl. 24. 10:41
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 perces fájásokkal mentem be (mert mire észrevettem már 5 percesek voltak). Nyákdugóval nem találkoztam. 4 órakor mentem be délután és este 3/4 10-kor született meg a lányom.
2012. júl. 24. 12:24
 19/22 A kérdező kommentje:

sziasztok

megszületett a kislányunk:)

Szóval: nyákdugó elment hétfőn és kedden

szerda este a ctgn már látták, hogy biza itt az idő, csütörtök reggel 8 ig vajúdtam, akkor viszont sürgősségi császár lett,mert 2x a nyakán volt a zsinór a kis drágának.

szerencsére a dokim nem tökölt a természetességpárti dologgal, hanem inkább már a rosszabb szívhangnál a császár mellett döntött, a zsinórt csak akkor tudta meg ő is, amikor felnyitott, ráadásul még egy bazi csomót is tett rá a kis huncut, megkötötte mint egy sálat, így esélytelen lett volna élve kibújnia

most viszont nagyon jól van, kutya baja, hazaengedtek minket és nagyban alszik app mellkasán

2012. júl. 29. 18:42
 20/22 anonim ***** válasza:
Gratulálok a picihez! Hány cm-rel, és hány gr-mal született?
2012. júl. 30. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!