Lassan megyünk szülni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Lassan 40 hetes kismama vagyok, pár napja vannak igen erős jóslóim, nem rég elkezdett fájni a derekam, nem olyan mint amikor megjön, inkább éles nyilallások. Esetleg nektek kezdődött így?
Ja, és ma majdnem egész nap aludtam. (nem tudom számít e)
Előre is köszönöm!
2012. aug. 19. 18:51
51/79 anonim válasza:
Jajj mindenképp írj :) Drukkolok!
52/79 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. aug. 19. 21:04
53/79 anonim válasza:
na mi a helyzet? menjetek már !!!!!!!!!!!!!!!
én tényleg nem értem mire vártok egyértelmű hogy jön ez a bébi, !!!!!
a 29 hetes kismama :)
54/79 anonim válasza:
arra hogy ne ott kelljen szenvedni egy fél napot még. gondolom te is az elsőt várod :) én is azt hittem utolsó pillanatban megyek az elsőnél.. és fél napot ott szenvedtem a kórházban
55/79 A kérdező kommentje:
Így van :) Hát nagyon izgulok.... :D De még várunk egy kicsit és tényleg megyünk :)
2012. aug. 19. 21:23
56/79 anonim válasza:
légyszi majd ha hazajössz a kórházból írj már pár sort ..
és
kisfiú kislány ? hogy fogják hívni?
57/79 anonim válasza:
Izgi:) Nekem is így kezdődött, hajnali 3-kor, 7-kor mentünk be a kórházba, és délre lett meg a lányom (3 hete:D) Ha külön is jönnek görcsök, újra próbálkozhatsz a zuhannyal, ha erősödik, indulhattok:D Hajrá, könnyű szülést:)
58/79 A kérdező kommentje:
Rendben írok majd mindenképp, első baba lesz és ha minden igaz kislány, a neve Viktória lesz :)
2012. aug. 19. 21:37
59/79 anonim válasza:
:)) nekem is viki lenne, ha lány lenne, de nem az. nagyon szép név :)
60/79 anonim válasza:
Én első babával 4-5 perces fájásokkal mentünk be este 11:10kor vettek fel és hajnali 3:28kor meg lett a lányom :) Épp hogy felértünk a szülőszoba elé, akkor elkezdtem vérezni, azt hittem a magzat víz, de aztán láttam hogy vér. Én kúpot kaptam 2.-őt mégis odafo.tam a szülőágyra az első tolófájásnál :D Könnyű és gyors szülést!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!