Lassan megyünk szülni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Lassan 40 hetes kismama vagyok, pár napja vannak igen erős jóslóim, nem rég elkezdett fájni a derekam, nem olyan mint amikor megjön, inkább éles nyilallások. Esetleg nektek kezdődött így?
Ja, és ma majdnem egész nap aludtam. (nem tudom számít e)
Előre is köszönöm!
2012. aug. 19. 18:51
41/79 anonim válasza:
Azért a csomagodat nézd át, párodnak tegyetek be egy kis szendvicset, csokit. :)
42/79 anonim válasza:
Nekem az elso terhessegemnel volt hasmenesem,amikor elfolyt a magzatviz,meg hanytam is,gondolom az izgalom miatt.
Szoritok,es konnyu szulest kivanok!!!
43/79 A kérdező kommentje:
Jól van :)
2012. aug. 19. 20:35
44/79 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm :)
2012. aug. 19. 20:35
45/79 anonim válasza:
Hát... izé... majdnem ott, de szerencsére a férjem hozta az infúziós állványt, és a szszobában volt fürő is, de éppen alig értem be. :D :D :D Most itt vigyorgok rajta, de akkor valahogy nem volt kedvem ezen röhögni! :D
46/79 anonim válasza:
En amikor megkaptam a beontest,es elmentem wc-re hanynom is kellett.Szerencsere volt ott egy felmoso vodor.Ultem a wc-en es kozben hanytam is :)
A nover meg ramnyitott, aztan mondta,hogy jol van,latom feltalalta magat :)
47/79 anonim válasza:
jaj ez de kellemetlen :)) én hiába mondtam h f.stam egész éjjel, azért még adtak beöntést :D
48/79 A kérdező kommentje:
Jó...ezeket a történeteket kicsit vicces olvasni, de tudom hogy akkor nem volt az. De most jót mosolyogtam :)
2012. aug. 19. 20:47
49/79 anonim válasza:
Hogy vagy? Erősödnek, írod, h pontosan mikor vannak? (nálam elkérték a kórházba) De aztán vissza is kértem, eltettem emlékbe. :)
50/79 A kérdező kommentje:
Igen, úgy veszem észre hogy erősödnek, és már vannak külön álló görcsök. Még nem mérem, mert a görcsök rendszertelennek tűnnek.
2012. aug. 19. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!