Borotvált nemiszervszőrzet ha szülni megyünk igen/nem?
Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 14:38
2/16 anonim válasza:
Igen, de nem volt tökéletes (nem csináltam ebből nagy ügyet), így a szülésznő igazított rajta.
3/16 anonim válasza:
Igen,bár én sem csináltam belőle ügyet,(már semmit nem láttam magamból:) a szülésznőnek már nem kellett utána borotválni.
4/16 anonim válasza:
mindenképp te magad borotváld le előtte mert a szülésznő nem épp óvatosan csinálja.
5/16 anonim válasza:
Mikor szültem, leborotváltam teljesen. Nekem sem lett tökéletes és nekem is a szülésznő igazgatta meg. Ha nem borotválsz, megteszi a szülésznő.
6/16 anonim válasza:
Én amúgy is borotváltam,a végén az óriási pocakomtól de nem láttam semmit,de így is mindig meg tudtam csinálni,így a szülésznőnek nem kellett borotválnia!
7/16 anonim válasza:
Én napok óta próbálgatom borotválni - foltokban sikerült leszednem, ma meg össze-vissza kaszaboltam magam :(
Úgy néz ki ott lent, mint egy rühes kutya - alig várom a párom, hogy hazaérjen és rábízom magam.
39+5 hetes km
8/16 anonim válasza:
Én is gyakorlok, bár még van időm, 25 hetes vagyok és már most sem látom lennt a dolgokat! Ha eljön az idő a páromat kérem meg. Ha nem lesz elég pöpec, majd utána igazítanak a kórházba!
9/16 anonim válasza:
Én úgy csináltam,hogy végig simítottam a kezemmel ha éreztem,hogy még nem jó akkor még egyszer leborotváltam azt a részt,soha nem vágtam el magam. És így mindig tökéletesre sikeredett,pedig semmit nem láttam! Tükörrel leellenőrizheted! Remélem tudtam segíteni! De ha nem csinálod meg akkor majd a szülésznő!
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2011. márc. 8. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!