Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Borotvált nemiszervszőrzet ha...

Borotvált nemiszervszőrzet ha szülni megyünk igen/nem?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 14:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia!Én 2x szültem,mindkét alkalomkor én borotváltam le.Igaz,nekem alapból csupasz,tehát rutinos vagyok.A 2. babám 37+3 hétre született,nem számítottam rá,hogy bent maradok,így kb. 3-4 napos "borostás" volt a pun*im,de a szülésznőm(fogadott) nem szólt semmit,és nem is borotválta le(Szt.István khz)
2011. márc. 8. 16:49
 12/16 anonim ***** válasza:
ha még hozzáférsz, ajánlott megcsinálni. bár fogalmam sincs, hoyg kéne 38 hetes
2011. márc. 8. 17:21
 13/16 anonim ***** válasza:
A vénuszdombon teljesen felesleges, ha amúgy nem szoktad. Én alul megcsináltam (mint mindig), nem is kellett rajta igazítani. Mondjuk én ugyanúgy hozzáfértem mint előtte.
2011. márc. 8. 19:09
 14/16 anonim ***** válasza:
de hogy? nekem nincs óriás hasam, de az utolsó egy-másfél hónapban már nem is tudom megnézni csak tükörből. olyan szar, hogy ilyen béna vagyok, de valahogy majd úgyis kiügyeskedem.
2011. márc. 8. 19:19
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a végén 32. héttől a párom csinálta, de csak a vizsgálatokra! :)

Hétfőn borotvált, és csüt este indult be a szülés!A szülésznő csak ott húzott egyet ahová a gátmetszést tervezte!Azt mondta így gyorsabban gyógyul majd! :)

De tényleg csak egyet húzott ott, mert azt mondta amúgy jó :)

2011. márc. 8. 19:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia

En alapbol borotvalom, igy terhesseg alatt is.

Nem volt tokeletes a borotvalasom, de itt nem borotvaltak meg.

Elotte 2-3 nappal borotvalkoztam es akkor pont a nagyon szuros szakaszban volt.Korabban szultett a lanyom mint kellett volna, ezert nem borotvalkoztam minden nap.Nem keszutem meg anagy talalkozasra.

2011. márc. 8. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!