Pár napja "hasmenésem" van, ma lassan két órája fájok szépen csendben, fáj a hüvelyem, húz a derekam, annyira fáradt és álmos vagyok egész nap, feltünően sokat aludtam ma, magamhoz képest is. Lehet szülni megyünk még ma? 39heteske
Lehet.
Zuhanyozz le,ha utána is van fájás akkor indulj el.
Tuti szülés!:)
Jön a baba!!!!:)Minden jót nektek!
Már biztos készülődik:)
Nem kell egyébként nagyon sietni,figyled a rendszerességet,ha közel a kórház és főleg első baba,akkor elég 5percesekkel elindulni,ha nem akkor már most is mehetsz:)Csak hát jobb otthon szenvedni mint bent:)
Gyors és könnyű szülést:DÉs majd ííírj...:)
Hát, mostanra kezdenek nagyon jönni a fájások, mind a rendszereződés, mind az erősödés szempontjából.
Per pill nem tudom belőni, hogyan is fájok, de hogy ha ma nem jön ki ezek után a kínzások után a pici én megyek lépcsőzni egy hét ide vagy oda.
(de a fejem is bedagadt.)
Szurkoljatok, hogy ma már babázzak. Amúgy első manóka:)
Első vagyok.
Drukk!!!
Kérlek irj ha majd ujra géphez jutsz!
Nah akkor hajrá hajrá hajrá:D
Gyors szülést:D Majd íííííírj:D
Szia!
Remélem azóta már megszültél :))))) Gratulálok a bébidhez! Írd meg (ha lesz egy kis időd) hogy hogy ment és hogy milyen a bébi! :)
A doki még hazaküldött, hogy ez bizony nem fog kijönni. És biztosított, ezek a fájások nem is fájnak, a szép hegyek és völgyek ctg után. Valami ősöreg ügyeletes pasas volt csak, mindenki ügyködött valahol egy egy kismamán.
Most jön a Bterv: apuka segítsége, ha az sem segít, akkor inkább kihagyom a szülést, mert ha a "nemfájó fájásoktól" kijönnek a szemeim, akkor a szülés vajon milyen lesz:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!