38. hétben vagyok és egész éjjel és reggel hasmenésem
volt. Ez jelenthet valamit? Semmi különlegeset nem ettem,
sőt, napok óta alig csipegetek, már már nem nagyon fér
el kaja a gyomromban.
De bizony a hasmenés a szülés közeledtét jelezheti. Pár nappal előtte szokott jelentkezni.
2010. aug. 6. 08:40
Nekem is ment előtte olyan 3-4 nappal.És már sehogy sem volt jó.
2010. aug. 6. 08:48
3/12 A kérdező kommentje:
Komolyan? Mennyi az a pár nap? Még egyáltalán nem vagyunk kész itthon, két nappal ezelőttig dolgoztam.
Ahogy a 2. válaszoló is írta, kb. 3-4-5 nap.
2010. aug. 6. 08:51
Szerintem mihamarabb pakold össze a csomagot. És ha még a hétvégi front is ráhat, lehet hamarabb megindul a babád.
2010. aug. 6. 08:53
6/12 A kérdező kommentje:
Akkor ma rohanok vásárolni, nincs még szoptatós melltartóm, cicikrémem, meg ilyen apróságok. Gondoljatok rám, hogy azért keddig még kibírja a kisfiam, akkor legalább megnéz az orvos.
Szia!
Igen jelezheti a szülés közeledtét,de ez nem feltétlenül igaz mindenkire.Nekem pl. ez azért nem volt mér vadó, mert majdnem az egélsz terhességem alatt ment a hasam az Elevit, meg később a vas tabletta ellenére is.Az utolsó pár hétben valami magasabb vastartalmú gyógyszert kellett szednem, de így is sokszor volt hasmenésem.Aztán 8 nappal túl vittem a fiam és még így is indítottak!
De azért tényleg jobb ha minélelöbb bevásárolod azt ami még hiányzik, és összekészülsz, mert elvileg azt mondják a 36-37ik hét után már bármikor megindulhat a szülést! :)
Attól meg neaggódj hogyha elöbb megindul, és progis császáros vagy.Akkor bemész a kórházba és rögtön előkészítenek és műtenek.Max a dokidat megvárják hogy beérjen.
Probléma mentes szülést, és majd jó egészséget! :)
36+2h kismami
2010. aug. 6. 10:12
nekem hajnalban hasmenésem volt,este 19.25-kor megszületett a fiam.Ha megindulna a szülés, akkor megcsinálják hamarabb a császárt.Tesómnak is programozott császár előtt 5 nappal elfolyt a magzatvíz, bement és megcsászározták.
2010. aug. 6. 10:29
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igyekszem nem parázni, hanem higgadtan bevásárolni és összepakolni. Azért még írjatok, kérlek, ha eszetekbe jut valami!!
Nekem szombaton ment a hasam, csüt.-ön szültem, igaz nem folyt el a magzatvíz meg fájás is enyhe volt, de a szívhang rossz volt. 37+4 hetes voltam, 2 héttel későbbre volt programozva a császár, előbb megcsinálták. Egészséges kislányom született, aki ma már 16 hónapos. Ne izgulj, jó szülést, majd írj, hogy hogy ment.
2010. aug. 6. 17:22
Kapcsolódó kérdések: