Itt a front, szerintetek megyünk szülni?
Hát én nem vagyok terhes,de szerintem mentek szülni mert a front jön,sok sikert és szép,egészséges babát,sok boldogságot.
Olyan jót mosolyogtam a kérdéseden,aranyosnak találtam :-)
22/L
Szia,én bízom benne,de szerintem nem:) Még egész jól viselem,de érzem,hogy pl jövő héten már ennyire nem fogom,most vagyok 38 hetes...De semmi jelét nem látom,hogy egy-két napon belül megszülnék:)(ami mondjuk azért is lenne jó,mert a dokim még két napig itthon van,de utána szinte éppen csisszre ér haza szabiról, a kiírt dátumra:)) Így jár az,aki 34 hetesen keres orvost:)
Te mit gondolsz?Bízol benne,hogy elindul kifelé a csöppség?
Jaj!!!!Én már nagyon szeretnék!!!!!
Mindenem fáj,de szó szerint!
Alig tudok menni,szinte semmit sem tudok csinálni,úgyhogy várom már nagyon a front "áldásos" hatását!
Hány hetes vagy?
36+5 hetes kismami
Én így szültem, pontosan ilyen időből váltott át ilyen gané időre. Na ezt jól megaszondtam..
Hajrá, telítődjenek a szülőszobák időre szülő anyukákkal és babájukkal :D
39+4 heteske vagyok....már várom nagyon...mert kedden befektetni akarnak és ahhoz nagyon nincs kedvem!!!
Mindenkinek boldog babavárást!!!
Sziasztok!
Sok sikert és könnyű szülést mndenkinek! Bár már nem vagyok terhes, de nekem nem jöttek be a frontok. Várhattam én simát, kettőset, teliholdat, az én kicsi fiamat nem érdekelte, bezzeg más babákat annál inkább, annyian szültek, hogy nem tudta a kórház gyerekágyas osztálya befogadni a kismamákat(2 teljes emelet), így a terhes patológiára kerültek. Az én babám meg megvárta a legnyugisabb időt, és egy olyan napot, amikor rajta kívül csak két baba született:)
Mégegyszer sok sikert, könnyű szülést és jó babázást mindenkinek! És persze jó egészséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!