Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire fáj a szülés?

Mennyire fáj a szülés?

Figyelt kérdés
Mihez hasonlítható a fájdalom? Fogfájás, vesegörcs, bélgörcs?

2012. aug. 3. 13:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fáj. Mensiszerű görcs, de 1000000x fájdalmasabb.
2012. aug. 3. 13:18
 2/18 anonim ***** válasza:
A menstruációs fájdalmat szorozd meg százzal!Bár ez egyéntől függ.Én 11 órát vajúdtam fájdalomcsillapító nélkül és császár lett a vége,szóval csak a fájásokat tudom milyenek!Biztos voltás ctg-n és ott látod a fájásoknál mennyire ugrik ki a vonal!Na nekem 165 körül voltak a fájások!de ki lehet bírni!
2012. aug. 3. 13:21
 3/18 A kérdező kommentje:

Menstruációs fájdalmam még soha nem volt, milyen másfajta fájdalomhoz lehet hasonlítani?

A vajúdás vagy maga a szülés a fájdalmasabb?

A kérdésben említett fájdalmakat már megtapasztaltam.

2012. aug. 3. 13:24
 4/18 A kérdező kommentje:
Egyébként nem vagyok még terhes, korábban sem voltam.
2012. aug. 3. 13:26
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Maga a szülés, a kitolás nem olyan fájdalmas, inkább csak feszítést érzel. A vajúdás na az brutális, 7 órát vajúdtam mindenféle fájdalomcsillapítás nélkül, oxitocin infúzióval, mert nem tágultam. Kibírtam hiszti nélkül, de a vége már nagyon nehéz volt, amikor már egymásba érnek a fájások. Mozogni nem tudtam, mert a hasamon volt a szívhangfigyelő, meg az a fájásmérő cucc, a kezembe meg bekötve az infúzió, tehát végig fekve kellett lenni.

Ha még mensis fájdalmad nem volt, képzelj egy egy nagyon durva hasgörcsöt, és szorozd meg nagyon sokkal. De persze kibírható, mert előtted van a cél, az "eredmény" egy gyönyörű gyerek. És ahogy kibújik, minden fájdalom megszűnik egy pillanat alatt. :)

2012. aug. 3. 13:37
 6/18 timszy25 ***** válasza:
A vajúdás nagyon fáj.A szülés inkább feszít de az már megkönnyebbülés.Én 4 kemény órát vajúdtam hát én nem is tudom semmihez hasonlítani de brutális fájdalom.A kitolás kb 15 perc volt.
2012. aug. 3. 13:48
 7/18 anonim ***** válasza:
vesegörcs *1000
2012. aug. 3. 13:49
 8/18 A kérdező kommentje:

Azért is tettem fel a kérdést, mert egy rokont kérdeztem erről és ő azt mondta, hogy inkább zsinórban szül négy gyereket, mint egy fogfájás vagy vesegörcs (neki is volt már mindhárom).

Elmondása szerint leginkább egy erős nagyvécézős ingerre hasonlít és a feszítés is olyan, mintha sok bélgáz bentrekedt volna.

Ő 10 percet vitatkozott az orvossal a szülőágy mellett, hogy neki most vécéznie kell, az orvos meg győzködte, hogy nem, most szülni fog.

2012. aug. 3. 13:52
 9/18 anonim ***** válasza:
én azért írtam,hogy ez egyén függő.Van aki szinte nem is érzi.nekem volt vese és epegörcsöm is,de nekem a vajúdás sokkal jobban fájt.Az utolsó 2 órában már elájultam 2 fájás között.de ki lehet bírni hiszti és fájdalomcsillapító nélkül hidd el!és ahogy feljebb írták,ha vége és a kezedben foghatod a kis csöppödet,mindent elfelejtesz ami rossz volt.Bár én csak órák múlva kaptam meg,mert altattak.
2012. aug. 3. 13:59
 10/18 anonim ***** válasza:
Én 19 órát vajúdtam fájdalomcsillapítás nélkül, a végén kaptam oxit h erősödjenek a fájások. pedig nem hittem, h még annál is lehet erősebb, mint amilyen volt. Brutális!!!! A kitolásnál tolófájásom nem volt, viszont iszonyatosan feszített a medencémnél, azt hittem szétszakadok.
2012. aug. 3. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!