Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fél 8 óta 5 perces fájások,...

Fél 8 óta 5 perces fájások, nem erősödnek, nem sűrűsödnek?

Figyelt kérdés

Már 4 órája tart ezaz állapot,nem tudom mit tegyek.Ahhoz nem elég erősek,hogy kórházba menjek velük,de pihenni nem tudok.Fürödtem kétszer fél órát se nem hatott....Nagyon félek,kisfiammal így sétálgattam a kórházba 24 órát,nem tágultam semmit....most is így lesz vajon???

Ti mit csinálnátok?Orvosommal beszéltem,azt mondta,ha nem vagyok biztos benne,menjünk be....de tudom,hogy ez nem aza fájás...és Ő sincs most bent...

Ha van még itt valaki kérem buzdítson egy kicsit....nem szeretnék megint 35 órát vajjudni....

Délután 3kor kezdődtek a fájások...

2012. aug. 2. 23:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hány hetes vagy? nyákdugó? vagy nincs enyhe véres folyásod?ha van akkor az tágulásos vérzés és megindult a folyamat. én még nem mennék be. írj hogy mi van veled.

2 kisfiú anyuja

2012. aug. 2. 23:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én biztos bemennék a kórházba, főleg, hogy az orvos is azt tanácsolta. Amikor én szültem az 5 perces fájásoknál még én is bizonytalan voltam, de mikor már 3 percesek lettek azonnal indultunk a kórházba.
2012. aug. 2. 23:40
 3/11 anonim ***** válasza:
első vagyok. itt vagy????????????????????????????????????
2012. aug. 2. 23:45
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia! Nálam ugyanez volt reggel, de csak 1 órát tartott, én is azt hittem, hogy itt az idő. Szerintem, amíg nem fáj annyira, hogy már nem tudod elviselni, addig ne menj be a kórházba.

40+2hkm

2012. aug. 3. 00:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2012. aug. 3. 09:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Mikor szültem, ugyanez volt. 18 órát vajúdtam, nem erősödtek és nem sűrűsödtek a fájások, ezért kaptam oxit és fél óra múlva kint volt a baba. Szerintem menj a kórházba, bár már elég valószínű h ott vagy!
2012. aug. 3. 13:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Na itt már baba van!
2012. aug. 3. 19:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen,éjjel 1 kor bementem mert nem indult semmerre,azt mondták jóslók,reggel fél 8ra mire beért az orvosom tágultam ki 2 ujjnyira,8:15-kor burkot repesztett 8:56-kor kezünkbe volt a baba:)Ma jöttünk haza...
2012. aug. 6. 21:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Mennyivel született? Lány/fiú? Jó egészséget!
2012. aug. 6. 22:13
 10/11 A kérdező kommentje:
Kislány,Dorottya.3300g és 52 cm....
2012. aug. 7. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!