Fél 8 óta 5 perces fájások, nem erősödnek, nem sűrűsödnek?
Már 4 órája tart ezaz állapot,nem tudom mit tegyek.Ahhoz nem elég erősek,hogy kórházba menjek velük,de pihenni nem tudok.Fürödtem kétszer fél órát se nem hatott....Nagyon félek,kisfiammal így sétálgattam a kórházba 24 órát,nem tágultam semmit....most is így lesz vajon???
Ti mit csinálnátok?Orvosommal beszéltem,azt mondta,ha nem vagyok biztos benne,menjünk be....de tudom,hogy ez nem aza fájás...és Ő sincs most bent...
Ha van még itt valaki kérem buzdítson egy kicsit....nem szeretnék megint 35 órát vajjudni....
Délután 3kor kezdődtek a fájások...
Hány hetes vagy? nyákdugó? vagy nincs enyhe véres folyásod?ha van akkor az tágulásos vérzés és megindult a folyamat. én még nem mennék be. írj hogy mi van veled.
2 kisfiú anyuja
Szia! Nálam ugyanez volt reggel, de csak 1 órát tartott, én is azt hittem, hogy itt az idő. Szerintem, amíg nem fáj annyira, hogy már nem tudod elviselni, addig ne menj be a kórházba.
40+2hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!