Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Napról napra erősödnek a...

Napról napra erősödnek a josló fájásaim. Nálatok is igy volt? Ez normális? 39 hetesek leszünk holnap

Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 08:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem az első babánál színte csak a szülés napján voltak fájásaim, de a fájásokat egyből a magzatvíz elfolyása követte.:))) Kitartás, már nincs sok hátra, hamarosan találkozol a babáddal.:) Könnyű szülést kívánok.
2010. okt. 5. 10:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem a 36. héten is volt jó pár erős jósló, de mindig elmúlt. S azóta csak erősebb és erősebb, de Picur úgy tűnik nagyon jól érzi magát odabent...

Az utóbbi egy hétben már sokszor gondoltam rá, hogy na megyünk szülni, de nem...

40 hetes kismama

2010. okt. 5. 12:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Elsőnél nekem sem volt,de a másodiknál a 36. héttől,néha már néztem az órát.Végül 39+2 naposan szültem.
2010. okt. 5. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

36+4 hetes vagyok és két napja nekem is volt néhány igen erős jóslóm, főleg éjszaka. Remélem én is kihúzom legalább a 39. hétig. Azt olvastam valahol, hogy akinél már ilyen korán elkezdődnek a jóslók és intenzívek, annak könnyebb lesz a szülés.

Előző két válaszoló kismami, Nektek milyen volt a szülésetek?

Kedves válaszoló, sok kitartást, könnyű szülést. Már nincs sok hátra! :)

2010. okt. 5. 13:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, most látom, hogy csak az utolsó válaszoló ölelheti már a babáját!

40 hetes km, könnyű szülést Neked is!:)

2010. okt. 5. 13:05
 6/7 anonim ***** válasza:

12.48-as vagyok

Nekem nagyon jó szülésem volt,másfél órás és enyhe fájásokkal,mindenkinek ilyet kívánok!

7 hetes a kisfiam és áldott jó gyerek,csak akkor sír,ha éhes.

2010. okt. 5. 14:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem a 31. héttől voltak jóslóim minden péntek éjjel! :)Eleinte 30 percenként keményedtem,majd a 34. héttől 12-10 percesek lettek (ki is nyíltam ) és végül a 3 nappal a kiírt előtt született!Én mindig beültem egy kád kellemes vízbe (8 héten át mnden péntek éjjel 2-4 között :) utólag muris) és ha elmúlt akkor csal jósló,de egyszer december 4-én (csütörtök éjjel) nem múlt el így péntek reggelre meglett a kislányom!

Nekjem a 34. héttől olyan erősségű jóslóim voltak mint a szülésnél amíg nem folyt el a vizem!

2010. okt. 5. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!