Neraida kérdése:
Mikor tudhatjuk hogy kozeledik a nagy nap?
Figyelt kérdés
Már tényleg lent hordom a hasam, aludni, forogni az agyban szinte nemtudok. Az is fáj ha csak par lepest teszek meg. Neha kicsit gorcsolok, es mar gyakrabban kemenyszik a hasam. Minden nehezkes, faradekonyabb vaygok sokkal. Az ultrahang szerint csak 13 nap mulva kellene szulnom. Szerintetek kihuzom addig, vagy azert van ra esely hogy hamarebb jojjon? En nem bannam ha hamarebb jonne :))2012. aug. 2. 09:48
1/1 anonim válasza:
Mindenre megvan az esély! Én is azt hittem, abban reménykedtem, minden bajom volt a 38-39. hétben! 41 hetesen született meg a kislányom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!